ABOB kérdése:
Valaki ismer valami jó sírós filmet?
Figyelt kérdés
Nehezen törik el nálam a mécses,sok "sírós" filmet láttam már,de egyik sem hatott meg annyira. Láttam az U.I: szeretlek-et, Titanic, Édes november,de ezek meg ehhez hasonló filmkehez semmi sem hatott meg igazán. Tudnátok mondani valami ilyen szomorú filmet,amiben lehetőleg nem hal meg állat,mert az olyanokon viszont sírok,mert sajnálom szegény jószágokat,szóval valami szomorú romantikus filmet tudnátok ajánlani?2016. ápr. 15. 18:36
1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani,hogy az Egy nap-ot,Csillagainkban a hiba-t, Szerelmünk lapjai-t stb..
2016. ápr. 15. 18:43
2/12 A kérdező kommentje:
már láttam* ez lemaradt :D
2016. ápr. 15. 18:43
3/12 anonim válasza:
Benjamin Button èlete.
Nem igazán szomorú, de vannak benne igazán megható és elgondolkodtató részek, nagyon jó film.
4/12 anonim válasza:
*Benjamin Button különleges élete
5/12 anonim válasza:
Heló!
Hacsi - A leghűségesebb bará, Az elefántember, Halálsoron.
6/12 anonim válasza:
Az időutazó felesége, Fel! (animációs), Nővérem huga (bár itt nem a romantikán van a hangsúly), Ha maradnék, Felhőatlasz
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. ápr. 15. 19:01
9/12 anonim válasza:
Butterfly-effect
Lovely bones
Szitakötő
A kezelés
Te Way (Martin Sheen)
Nyomorultak (musical-film Hugh Jackmannel)
De én pl. a LoTR-en és a Hobbit egyes részein is sírok.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!