Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lány létemre nem találok...

Lány létemre nem találok olyan filmet amin el tudom magam bögni (lent több). Egy igazán, de igazán síros film amin elsírhatom magam?

Figyelt kérdés

Érdekes modon, fiú haverjaim hamarabb elsrják magukat egyes filmeken mint én...

A Hatchi, Emlékezrám, a fiúk nem sírnak, lehetetlen, az élet szép, csillagainkban a hiba, P.S. Ilove you, egy kutya négy élete, Benjamin Button, A nővérem huga, halálsoron...csak, hogy mondjak egy pár példát. Szép és megható filmek, de még csak egy csep sem gurult le az arcomom.

Az eggyetlen film amin elsirtam magam az ,,az igazi csoda" , nem tudom miért. Azóta vagy előtte nem...

Kérlek segítsetek, mert kicsit érzéketlennek gondolom magam és ezt meg akarom cáfoltni! (A helyesírásom rosz..tudom diszgráfiás vagyok)

2019. júl. 24. 23:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szentjánosbogarak sírja. Ezen bőgtem mint egy kisgyerek. Ismerőseim közt sincs olyan aki nem sírt rajta.
2019. júl. 24. 23:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Zoya grófnő

Csavargó kutya

Schindler listája

Titanic

Reménysugár

My Girl,első szerelem

Armageddon

Téli mese

Ezek a filmek engem mindig megsiratnak.

2019. júl. 25. 02:21
 3/15 anonim ***** válasza:
2019. júl. 25. 05:39
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
Kincsem vagy bármilyen random magyar filmet nézz meg és sírni fogsz... annyira sz rok!
2019. júl. 25. 06:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó két film, amelyeknél emlékszem arra, hogy megkönnyeztem az alábbiak: The Elephant Man, A.I. Artificial Intelligence.

Korábban még a Forrest Gump és a Tae Guk Gi: The Brotherhood of War. Biztosan volt még pár, de nem emlékszem pontosan.

Egyébként egy próbát megér a Threads (1984) c. film is, én nem sírtam, mégcsak nem is könnyeztem rajta, de el tudom képzelni, hogy egyesekre ilyen hatással lehet. Ugyanakkor arra készülj fel, hogy egy rendkívül depresszív, nyomasztó film, amely akár napokra nyomottá teheti a hangulatod (velem ez volt).

2019. júl. 25. 07:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es attól hogy nem tetszik neked nem szrok.. :D a kincsem egyik kedvenc magyar filmem.

Nézd meg a Séta a múltban, én nagyon filmsírós vagyok de amiket pl felsoroltál egyiken sem annyira unalmas filmek :/ vagy épp rossz a rendezés nem tudom.

2019. júl. 25. 08:07
 7/15 anonim ***** válasza:
13%
Végjáték
2019. júl. 25. 09:36
 8/15 anonim ***** válasza:
A tiszta, valódi érzelmek, amik megindíthatják a nézőt. Nyilván szükséges valami közös nevező veled és a történetben futó szállal, hogy egyáltalán értsd, miről van szó, tudjon hatni az érzelmeidre.
2019. júl. 25. 10:23
 9/15 anonim válasza:
Train to Busan.
2019. júl. 26. 09:17
 10/15 anonim válasza:
Engem a Kincsem című film siratott meg először azóta megkönnyezem a romantikus filmeket.
2019. júl. 26. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!