Lány létemre nem találok olyan filmet amin el tudom magam bögni (lent több). Egy igazán, de igazán síros film amin elsírhatom magam?
Érdekes modon, fiú haverjaim hamarabb elsrják magukat egyes filmeken mint én...
A Hatchi, Emlékezrám, a fiúk nem sírnak, lehetetlen, az élet szép, csillagainkban a hiba, P.S. Ilove you, egy kutya négy élete, Benjamin Button, A nővérem huga, halálsoron...csak, hogy mondjak egy pár példát. Szép és megható filmek, de még csak egy csep sem gurult le az arcomom.
Az eggyetlen film amin elsirtam magam az ,,az igazi csoda" , nem tudom miért. Azóta vagy előtte nem...
Kérlek segítsetek, mert kicsit érzéketlennek gondolom magam és ezt meg akarom cáfoltni! (A helyesírásom rosz..tudom diszgráfiás vagyok)
Schindler listája, Az ember gyermeke (nagyon-nagyon fájdalmas történet), Az Idő urai, Forrest Gump, Szólít a szörny
Én se vagyok nagyon sírós, de ezekhez rendszerint sok zsepi kell nekem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!