Melyek voltak azok az ANIME-k, amiken szétröhögted magad és százszor is újranézheted mindig kiröhögöd a beled?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 22:14
1/5 anonim válasza:
Kenichi,Inuyasha( szánalmas de igy van xD) Avatár most igy este ennyi ugrik be Ja és az a új szezonos anime! Kami Nomi zo Shiru Sekai (mangáját is olvastam de irtó jó!)
3/5 anonim válasza:
inuyasha ami megunhatatlan szerintem,yu yu hakushoban is van jo parresz,slayers !!!
4/5 anonim válasza:
Slayers. Ha könnyesre akarom röhögni magam, ma is azt nézem, holott már réges-rég találtam olyat, ami érzelmileg is megfogott, de a Slyersnél szórakoztatóbbat még nem sikerült találnom. Gourry és Lina verhetetlen! A sárkányvadászós rész elején elkezdek nevetni, és attól kezdve nem hallok semmit a saját nevetésemtől...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!