Darth Vader csak szerintem túlértékelt?
Sokan az egyik legnagyobb sith nagyúrnak tartják. Szerintem egyáltalán nem volt annyira erős. A legtöbb jedi mester pl. Yoda, Mace Windu, de még Obi-Wan Kenobi is simán legyőzte volna. Obi-Wan le is győzte
Sidious ellen meg semmi esélye nem lett volna.
Ezeket a teóriákat a végtelenségig lehetne csűrni csavarni..
A sorozatok évtizedekkel az eredeti filmek után készültek,azzal a nem titkolt céllal,hogy fenntartsák az érdeklődést és még több bevételt hozzanak.
És?
Ennyi erővel a prequel se számít, mert évtizedekkel az eredeti filmek után készültek, azzal a nem titkolt céllal, hogy fenntartsák az érdeklődést, és még több bevételt hozzanak.
Sőt ennyi erővel a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér sem számít, hiszen azok is azzal a nem titkolt céllal készültek, hogy fenntartsák az érdeklődést, és még több bevételt hozzanak.
Egyébként az Új reményben sem győzi le őt Vader, és nem is utal rá semmi, hogyha folytatják a párbajt, akkor veszített volna. Az égvilágon egyikük sincs erőfölényben a párbaj során
#12.Sorozatok azért készültek, hogy bepótolják amit nem sikerült megvalósítani a filmekben.
Mert az átlag mozis nézőnek gyors élmény kell, nem feltétlen elmélyülős sztori, amit nem is lehet 3 órában kivitelezni.(lásd az új trilógiát)
Sokkal jobban működik a sorozat ez valahogy bebizonyosodott.
Az a probléma, hogy az itteniek nem ugyanarról a Vaderről beszélnek. Nagyon nagy különbség van a Lucas által elképzelt eredeti Vader, a licenc Vader és a Disney Vader között.
Amíg nem határozzuk meg, melyik a definitív Vader, addig ez meddő vita.
#15.Mindhárom Vader ugyan az.
Csak más perspektívából.
Neki is megvolt a maga karakterfejlődése, mint az összes többi szereplőnek.
Összes sorozatot végignézve teljesen konzisztens fejlődésen ment keresztül, mint egy főgonosz.
Hu,hol is kezdjem...Én nem tudom Vadert elképzelni Sith mesterként,ahogy a saját utódját képzi,ő inkább örökös tanítvány,még akkor is ha zseniális stratéga,vagy hadvezér...
Viszont mégis csak legyőzte Sidiust
Az az állítás hogy a "legtöbb jedi mester simán legyőzte volna"-érdekes feltételezés,lévén,az összes jedi mester elbukott..
#17.
Joda sosem bukott el, tudta mikor kell abbahagyni a dolgot és el tudta engedni a büszkeségét, amit szerintem csak később Luke tudott.
Ez kulcsfontosságú volt, mert ez okozta a jedirendsz vesztét, meg ha ők nem maradtak volna életben valószínűleg a Sithet maradtak volna örökre hatalmon.
"Sorozatok azért készültek, hogy bepótolják amit nem sikerült megvalósítani a filmekben."
Például hogy a törzsénél lézerkarddal kettévágott, az aknába két darabban lezuhant Darth Maul mégiscsak életben maradt, mi több, vígan újraéledt? (abban az univerzumban, ahol a mérhetetlen tudású nagymestert simán elintézték annyival, hogy fegyver nélkül, puszta kézzel lehajították). Vicc az egész. És a rajongók tényleg bekajálják az erőltetettnél is erőltetettebb, még a Dallasba is gyenge húzásokat is, mert hát Star Wars.
#19.Ha láttad volt a teljes TCW-t nem írnád ezt, nem gyenge húzás és csak nem is magyarázat. Erre van néhány rész ami elmondja, hogy az a faj miért élhet túl mindent is.
Aki nagy fanatikusnak vallja magát azért illene legalább a kánont ismernie, fölig hogy a Klónok háborúja sorozatot nem is a Disney csinálta, hanem aktívan részt Lucas is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!