Tarantino és az emberkínzás?
Mit szóltok az alábbi elméletemhez?
Múltkor újra megnéztem a Motel 1.-2. részét (hostel), azon agyaltam közben, hogy annyira valósnak tűnik ez a kiépített hálózat, hogy nem csak Eli Roth elméje szülhette, hanem a valóságban is létezhetnek ilyenek. Ugyan nem Tarantino rendezte, de producer és statisztaként is feltűnik benne.
Az elméletem szerint ő már a valóságban is kipróbált ilyen kínzásokat embereken, mint a pénzes elit része. A filmjeiben gyakran visszaköszönnek a kínzások valamilyen formában: Kutyaszorítóban (Maddsen élvezetesen kínozza a székhez kötözött áldozatát) Ponyvaregény (Bruce és az ellenfele szodomita emberrablók fogságába esik) Django (ostorral verik a kikötött rabszolgákat) satöbbi...
Tarantino híres a láb és vér fétiséről, de ugyanakkor az is előfordult, hogy személyesen fojtogatta a színésznőket (ő volt a kéz), hogy a filmjeiben "hitelesnek tűnjön".
Hozzáadva, hogy micsoda szörnyeteg volt Weinstein (Tarantino állandó producere) és mennyire zűlött volt Hollywood régebben, ez kicsit sem zavarta Quentin-t, eltudom képzelni, hogy ilyesfajta bűnök is ragadnak a személyéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!