Mi az oka, hogy a nép érzékenyebb az állatkínzásra, mint az emberkínzásra? Annyit ilyet hallottam már, hogy jobban sajnálják az embereket.
Az ember többször (!!nyilván nem mindig!!!!) tehet arról hogy milyen helyzetbe került.
Plusz az emberekről a mindenkori kormány feladata lenne gondoskodni, az állatokról meg csak önkéntesek tudnak gondoskodni.
#1 vagyok
Elfogadom a lepontozást, viszont nagyon kíváncsi lennék az okára. Megindokolná valaki aki pirosat nyomott, hogy miért találta irrelevánsnak a válaszom?
Hát mondjuk olyan értelemben vett "emberkínzás" extrém ritka (legalábbis európában) mint ami az állatok ellen mindennapi jelleggel irányul. Ez így összehasonlíthatatlan, úgyhogy én mindenféle helyzetre gondoltam amiben baja esik valakinek.
De amúgy direkt írtam, hogy "nyilván nem mindig". :)
Amúgy "emberkínzás" után legalább a rendőrség tesz valamit.
#7 vagyok
Lemaradt, hogy azért köszi a választ.
Ezért: "az emberekről a mindenkori kormány feladata lenne gondoskodni"
Ez konkrétan tévhit, mert az állam feladata nem a szocializmus kiépítése, hanem csak az emberi alapjogok biztosítása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!