A filmek szereploi, hires szineszek,hogy birjak kezelni a maganeletukben egyfolytaba belemaszo fotosokat es firkaszokat? Hogy lehet igy pl rendesen ismerkedni? Minden randi ahova elmennek, foto keszul?
Szerintem tok depresszios lehet igy az eletuk.
Folyton megallitjak oket,hogy "foto..foto".. aztan hamis mosolyt kell produkalni...faraszto. Inkabb megmaradok kis senkinek :)
9# de,majd csodorba fogok járni. Kösz.
Amugy nem jàrok züllött kocsmákba csak volt màr hogy bementem. És leirtam miért.
Meg ilyen településeken kívüli éttermek meg minden máshol szivesebben vagyok mint olyan helyeken hogy bemegyek a városba csak egy kávét kikèrni vmi gyors presszóból de már hív a barátom hogy képben van allandóan hol vagyok mikor kèrdezem honnan, hát mert őt ismerik abban a kávézóban. És velem is jócskán képben vannak.
Tehát a pultos csaj helybol levágta hogy en ki vagyok, egyből ment már a körinfózás pletyka is mindeközben én meg csak naivan kikértem egy kávèt! Bementem es kimentem mint vmi "tudatlan".
%#^arghhh&€@
Ez egy nagyon nehéz téma, amit sok esetben maguk a hírességek is irtó nehezen tudnak kezelni. Még önmagában az is képes megviselni az embert, hogy mindenhol felismerik, sehova nem tud úgy elmenni, hogy ne ismerősként kezeljék vad idegen emberek, hírnevétől függően ne ünnepeljék vagy épp beszóljanak neki.
Sokan vágynak a hírnévre, a megélhetésüket alapozzák rá, de amíg nem híres valaki, nehezen tudja elképzelni, mivel is jár igazából. Hogy kinek hogyan sikerül feldolgozni, kezelni, az meg egy egészen másik történet.
De messze nem csak a sajtó és a fotósok jelentenek problémát, sőt egyáltalán nem biztos, hogy mindig ők jelentik a legnagyobb problémát. (Arról nem is beszélve, hogy ma már mindenki fotózik a telefonjával, vagy bármi egyébbel.)
A rajongók legalább annyira furcsák és problémásak tudnak lenni. És hiába nem idióta mindenki, aki rajong valakiért. Bőven elég, ha csak 1-2 őrült/meggondolatlan rajongó keveredik valaki köré, kellemetlen pillanatokat szerezve és az elég lehet hozzá, hogy a sztárnak teljesen megváltozzon a viszonya a többi rajongóhoz is.
Ez egy elég jó beszélgetés róla:
https://www.youtube.com/watch?v=tP2j1zRH7OM
Mel Gibson meg nyilván nem teljesen véletlenül csinálta meg producerként a Paparazzi című filmet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!