Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha rendesen fogyok viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rendesen fogyok viszont még mindig nagyon kövér vagyok akkor eszembe se jusson ismerkedni amíg le nem fogytam?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ hogy hány kiló vagy most, mi a célod? Csak ezzel az a baj, ha találsz magadnak idővel társat, hogy elengedés magad a kapcsolban és vissza hízol. Számtalan olyan kapcsolat van......
2023. júl. 31. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ingerenciám mutogatni magam, míg kövér voltam.
2023. júl. 31. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Ha férfi vagy küldünk zsepit mert kutyák nem érdekel a gondjaid.
2023. júl. 31. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Tök mindegy hogy lány vagy fiú vagy. Fogyj le és tartsd a szinted.
2023. júl. 31. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ, hogy mennyire voltál kövér és most hol tartasz a fogyásban. Amúgy ismerkedni bármikor lehet, mert lehet szerencséd és találhatsz olyat, akinek úgy is tetszel, ahogy vagy.
2023. júl. 31. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem azért nem kell elásnid magad és bújkálni, mintha halálos bűnt követtél volna el. Kár lenne megtagadni pár jó programot, mert dagadt vagy. Ha közösségbe mész helyette, lehet hogy még jobban meghozná a motivációdat, semmint, hogy otthon gubbassz és zabálj.
2023. júl. 31. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj nyugodtan vqn qkinek bejonnek a macik mint pl nekem is.
2023. júl. 31. 18:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Szia, megkérdezhetem hogy mit értesz macis alatt?

Én 160-ról fogytam 125-re. Szerintem nem ilyen típusra gondolsz...de hátha

2023. júl. 31. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Számomra a nagyobb fogyással az a gond,hogy utána lóg mindenhol a bőr.
2023. júl. 31. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerkedni akármilyen testsúllyal és testalkattal lehet. Inkább az a kérdés, hogyha neked a médiaideál testalkat a vonzó a másik nemben, akkor érdemes-e, ha valószínű pofára esel (mert valószínűleg a fitneszjancsi/kati is magához hasonlót keres, csak ő picit jogosabban várja el).
2023. aug. 1. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!