Kisfiam kitalalta,hogy mini mozit fog tartani a nappaliba. Minden hetvegen 3 mese epizodot szeretne lejatszani,mas gyerekeknek a TV-n. 200Ft/per fo/ alkalom. Pontosan nem tudom,hogy melyik mesét találta ki. Ez rendben van igy?
Figyelt kérdés
Heti 3 mese epizod. (3x 20p)
Pokemon vagy Dragon ball, nem is tudom.
Lenyeg,hogy nekunk van csomo mese archivba es azokbol.
Nem erdekel kulonoskeppen,csak az,hogy mivel ezert penzt szed be a gyerekektol,nehogy gond legyen belole.
2023. okt. 23. 08:44
82/92 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva, nem sokra mentem veletek..
2023. nov. 27. 12:28
83/92 anonim válasza:
#82 legközelebb akkor írd le azt is hogy pontosan milyen választ vársz, ne nekünk kelljen már kitalálni.
84/92 A kérdező kommentje:
Eleg eletkeptelen lehetsz ha ezt sem tudod...na mind1
2023. nov. 27. 19:14
85/92 anonim válasza:
#84 nem vagyok gondolatolvasó, nem tudhatom hogy milyen valaszt szeretnél, már az sem tiszta hogy ha tudod hogy milyen választ vársz, akkor minek teszed fel a kérdést. Legközelebb ird le akkor hogy csak olyan valaszt varsz hogy jaj de ügyes okos gyereked van, csináld csak, és akkor majd azt írjuk.
86/92 A kérdező kommentje:
A Gyerekek boldogok,csak ez szamit.
2023. nov. 28. 08:57
87/92 anonim válasza:
Ti szülők is mert nem kell rájuk figyelni,bámulják a tévét és még fizetnek is érte.
Vao,de jó...
88/92 A kérdező kommentje:
Igen, Teljesen jol mukodik.
2023. nov. 28. 09:49
90/92 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nagy az erdeklodes, mar gondolkodunk (fizetos) csaladi napkozi megnyitasaban is. Hely az lenne ra.
2023. nov. 28. 10:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!