Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kisfiam kitalalta,hogy mini...

Kisfiam kitalalta,hogy mini mozit fog tartani a nappaliba. Minden hetvegen 3 mese epizodot szeretne lejatszani,mas gyerekeknek a TV-n. 200Ft/per fo/ alkalom. Pontosan nem tudom,hogy melyik mesét találta ki. Ez rendben van igy?

Figyelt kérdés

Heti 3 mese epizod. (3x 20p)

Pokemon vagy Dragon ball, nem is tudom.

Lenyeg,hogy nekunk van csomo mese archivba es azokbol.

Nem erdekel kulonoskeppen,csak az,hogy mivel ezert penzt szed be a gyerekektol,nehogy gond legyen belole.

2023. okt. 23. 08:44
 11/92 anonim ***** válasza:

Ott a 'gazdálkodj okosan' társasjáték, ha a pénzzel akar játszani és látni a dolgok értékét. És abban tényleg van élmény hogy együtt játszanak, nem csak a képernyőt bámulja, amit amúgy a nap 5-8 másik órájában is non-stop csinálnak.

Belépőt, hozzájárulást és minden mást szedni nettó lehúzás. Az nem barátság, hogy fizetős szolgáltatást nyújtok és másokon nyerészkedek. Nem mintha akkora szám lenne egy streaming szolgáltató előfizetés manapság, nagy eséllyel a többi kisgyerekes háztartásban is ugyanúgy jelen vannak ezek, ingyen. Vagy ha nem, mert olyanokkal fizetetted meg a szórakozást akinek nem telik rá, akkor megint csak a kihasználás kategória.

Ez csak a te gyereknek játék, mindenki másnak kínos, és még inkább ellenszenves. A többi gyereknek ebből csak az csapódik le, hogy elmegy vendégségbe vagy 'buliba', de ha enni merészel akkor fizesse ki. Vagy ha csóróbb valaki, esetleg nem vitt magával pénzt mert miért is tenné, de szeretné megnézni valamelyik felkapott mesét, majd azon szoronghat hogy a többiek jóízűen tömik a sok kaját, de ő abból nem kaphat, mert nem fizetett érte, neki az nem jár. Ja tudom, majd megadja utólag, tehát még tartozása is lesz.

Ez kínosabb, mint Magyarországon Halloween-t rendezni. Pedig már az is elterjedőben van, hogy egy lakóház vagy utca megszervezi és a gyerekek beöltözve körbejárnak és becsengetnek.

Ennek az ötletnek a legszimpatikusabb variációja legfeljebb annyi lenne, hogy a pénz is jelképes. Együtt megrajzolni, kivágni, kiosztani, megbeszélni hogy melyik mennyit ér, és a vendég játékból fizet.

2023. okt. 23. 10:46
 12/92 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire kell a pénz?

Mennek hozzatok tévézni a gyerekek,meghivjatok okez és elkeritek az árát a nasiknak 🤣🤣

Inkább tényleg azt beszéljek meg ki mikor mit visz,mert ez így nagyon gáz.

2023. okt. 23. 10:47
 13/92 A kérdező kommentje:
A Halloween tok jo,mi is megyunk!
2023. okt. 23. 10:51
 14/92 anonim ***** válasza:

Ezzel nem a pénz értékét tanítod meg neki, hanem mások kizsámányolását miniatűrben annak, aki nem engedhet meg magának bizonyos dolgokat. Ha annyira a beosztáson/pénz értéken/zsebpénz keresésen a hangsúly, akkor végezzen apróbb - az ő számára is elvégezhető - házimunkát, amiért te meghatározott árat, és összegyűjtve zsebpénzt szerezhet.

A gazdálkodj okosan jó ötlet, vagy a játék pénz alkalmazása. A többi eset csak mások kihasználására tanít maximum.

2023. okt. 23. 11:55
 15/92 anonim ***** válasza:
#14: még ez is rizikós példa, mert van aki ebből azt tanulja meg, hogy a munkának csak akkor van értéke, ha megfizetik. Tehát nem azért porszívózza fel a szobát, hogy rend legyen, vagy levegye a terhet a szülőkről egy kis segítséggel, hanem hogy pénzt kapjon érte. És fordítva: amíg nincs pénz, nem hajlandó megcsinálni.
2023. okt. 23. 12:05
 16/92 anonim ***** válasza:

Én bélyege(ke)t kaptam ha kiolvastam egy könyvet. Nem tudom hogy így szerettem-e meg az olvasást, de imádtam könyveket és belyegeket is kapni.

Lehet az lenne az igazi ha csak akkor engedné pl. filmezni vagy játszani, ha végzett házimunkát, talán akkor rájőn hogy mennyivel jobb érzés tisztasagban szórakozni.

2023. okt. 23. 16:07
 17/92 A kérdező kommentje:
Nem igazan ertem,h jon ide a hazimunka,de oke.
2023. okt. 23. 16:11
 18/92 anonim ***** válasza:
100%

#17 olvasd el a hozzaszólásokat, rögtön látni fogod hogy honnan lett levezetve.

Az olvasás egyébként sokat segit a szövegértelmezés fejlesztéseben is.

2023. okt. 23. 16:12
 19/92 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolodik a feltett kerdeshez,igy nem is erdekel.
2023. okt. 23. 16:18
 20/92 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyennel jönnr haza a gyerekem hogy xy meghívott tévézni,de fizetnem kell érte,vagy ki kell fizetnem a nasit egy jót nevetnék,megsimogatnam a gyerekem fejét és azt mondanám neki,hogy tartunk itthon ingyen minden este moziestet,ahol nem kell kifizetnie a nasit
2023. okt. 23. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!