Kisfiam kitalalta,hogy mini mozit fog tartani a nappaliba. Minden hetvegen 3 mese epizodot szeretne lejatszani,mas gyerekeknek a TV-n. 200Ft/per fo/ alkalom. Pontosan nem tudom,hogy melyik mesét találta ki. Ez rendben van igy?
Figyelt kérdés
Heti 3 mese epizod. (3x 20p)
Pokemon vagy Dragon ball, nem is tudom.
Lenyeg,hogy nekunk van csomo mese archivba es azokbol.
Nem erdekel kulonoskeppen,csak az,hogy mivel ezert penzt szed be a gyerekektol,nehogy gond legyen belole.
2023. okt. 23. 08:44
51/92 anonim válasza:
#50 fogyasztó vendégnek a vendéglátóhely nem teheti fizetőssé a wc-t, bár ahhoz hogy köteles legyen wc-t üzemeltetni, talán legalább 12 ülőhely kell hogy legyen. Vagy akkor már külön női és férfi wc kell? Fene sem emlékszik rá.
52/92 A kérdező kommentje:
Nevessetek csak. majd a hetvegen kiderul,hogy alakul. Sajnos Ti nem vagytok meghivva.
2023. okt. 24. 16:27
53/92 anonim válasza:
#52 Egy pillanat...
Csak azok mehetnek akik meg vannak hívva?
Ha valakit meghívsz, akkor nem igazán ildomos pénzt szedni.
Képzeld el a szituációt, hogy valaki meghív egy fagyira, amit neked kell kifizetned... :D
54/92 A kérdező kommentje:
azert az nem egeszen ua. Kiveve ha a fagyizo az otthonod vagy a tulajdonodba van.
2023. okt. 24. 16:41
55/92 anonim válasza:
Akkor hétvégén lesz már pénzetek?5*200=1000 forint .vasárnap szintén ennyi
Ez már 2000 forint...vaooo ez aztán a kereset 🤣🤣🤣🤣
56/92 anonim válasza:
#5 A banknak új szoftvert kell fejlesztenie hogy el tudják tárolni az összeget!
57/92 A kérdező kommentje:
gyerekeknek ez a penz soknak szamit. nem fog szinesTVt venni vagy nagy cuccokat.de mondjuk befektetheti crypto-ba.
2023. okt. 24. 16:52
58/92 anonim válasza:
"de mondjuk befektetheti crypto-ba."
Oké, itt kezdett el rendkívül kamuszagúnak tűnni a kérdés. :D
59/92 anonim válasza:
58 igen,ezt akartam pont írni
Szerintem ez valami troll
🤣🤣
60/92 anonim válasza:
58,59 vagy valami gazdag picsa akinek elkenyeztett kölyke van,aki azt csinál amit akar...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!