Meg mernéd nézni 380 ezer forintnyi összegért, 13 igen kemény horrorfilmet 10 nap alatt?
2023. okt. 14. 19:30
A kérdező szavazást indított:
igen
nem. Sok stressz, negatív érzelem, mások fájdalma csökkenti az életerőt
25 szavazat
1/32 anonim válasza:
a listán szereplő filmeket mind láttam már, simán jelentkeznék, nem nagy dolog
2/32 anonim válasza:
Ezeknek fele kb nem is horror. Paranormal activity mit csinál itt? Jó hogy nincs itt a twilight basszus.. Az emberek manapság már mindent horrornak neveznek. Azt is, ami igazából egy nagyon romantikus sztori, meg olyanokat is, ahol kb csak egy anya megmenti az örökbefogadott gyerekét attól, hogy egész életében álmában gyilkoljon. Még az árva című film is horror, pedig csak egy szerencsétlen sorsú, genetikai beteg, szeretethiányos zseniről szól.
3/32 anonim válasza:
Sok kedvenc van a listán, de akad olyan is amit csak kétszerre tudtam megnézni, mert elaludtam közben. De az unalmasabb filmekkel is simán megnézném.
5/32 anonim válasza:
Ha közben mehetek WC-re, és kapok enni-inni, akkor simán.
Én egy csaj miatt néztem mexikói sorozatot is, az után, agyilag, én már edzett vagyok az audiovizuális sokkhatásokra.
Amúgy megnéznék egy ilyen, valós ajánlatot idehaza. Mi tömeg jelentkezne te???
7/32 anonim válasza:
Ezek konkrétan lópikula filmek. Egyként imádom a fűrészt. Láttam a szerb filmet és a cannibal holocaustot. Azoktól nem hiszem hogy van durvább.
8/32 anonim válasza:
7. A SZERB FILM mitől durva? Láttam, de semmi nem volt benne.
9/32 anonim válasza:
Ja semmi, végül is ha úgy vesszük egy egész estés pixar családi film.
10/32 anonim válasza:
5
"agyilag, én már edzett vagyok az audiovizuális sokkhatásokra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!