Miért rettegek a horrorfilmektől?
Gondolom jobban bele tudod elni magadat, mint masok. En nem felek a filmektol, egy filmbe altalaban nem tudom ennyire beleelni magamat, kiveve ha konkretan olyan helyzetrol szol, amit mar ateltem.
De pl multkor leultem, hogy elkezdek jatszani egy horrorjatekkal (egyebkent nem jatszom ilyenekkel, de erdekesnek tunt a tortenet), meg gondoltam ra, hogy a lampakat is lekapcsoljam, hogy hangulatosabb legyen, mondvan ez ugyis csak a sztorirol szol, nincsenek szornyek (de vegul maradt az asztali kislampa), nem lehet meghalni, tuti nem felelmetes... Aha, 15 percet jatszottam vele aztan kileptem es utana inkabb mindig csak akkor jatszottam vele, ha a parom is itthon volt :DDD Ugy mar csak megijedni tudtam, de amikor egyedul voltam itthon, rendesen feltem, olyan volt, mintha en magam lennek ott az adott szituacioban.
Vannak ilyenek, filmek, zenek, jatekok, konyvek amik jobban hatassal tudnak lenni az emberre.
Lehet akármilyen horrorfilm, tudom hogy csak egy film. Bár én elég sokat megnéztem már, meg horror játékokkal is játszok.
De mindegyik csak olyan átlagos, semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!