Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért rettegek a horrorfilmektől?

Miért rettegek a horrorfilmektől?

Figyelt kérdés
44/F vagyok.Ha megnézek egy ilyen filmet napokig rettegek esténként.
2020. febr. 1. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Sokan vannak így.
2020. febr. 1. 23:28
 2/10 Plüssfigura válasza:
0%
Én is rettegek tőlük ezért nem nézek soha..
2020. febr. 2. 00:30
 3/10 anonim válasza:
0%
Azért mert az univerzum azt szeretné, hogy hagyd félbe a lelkedre nézve káros tevékenységeket. A horrorfilmek okozta újjabb lelki sérüléseket egy efféle módon próbálja elkerűlni.
2020. febr. 2. 00:54
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Azt csak te tudhatod. Gyerekkori trauma? Túlságosan beleéled magad a szereplők helyzetébe, és nem tudatosul benned akkor, hogy az csak egy film? Ha súlyos problémának érzed ne nézz horrort, vagy fordulj pszichológushoz.
2020. febr. 2. 01:31
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én is rettegtem régebben, vagy talán undorodtam tőlük. De már szeretem nézni, mert kizartam annak a lehetőségét, hogy velem bármi hasonló megtörténjen, vagy ha igen, én úgyis megúsznám ép bőrrel😄 Meg szeretek néha borzongani, biztonságos helyről, itthonról ágyból nézve. Ha gagyi azt nem szeretem, mert az inkább vicces, mint rémisztő😁
2020. febr. 2. 01:37
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Mert ritkán nézel és nincs hozzászokva az idegrendszered. Régebben én csak horrort néztem kb. 15 éves koromtól kezdve, az első jópár filmnél én is rettegtem éjszaka, nem tudtam aludni stb. aztán utána meg már minden gond nélkül néztem őket, sőt csak olyat néztem, mert a többi filmfajtát unalmasnak tartottam. Ez úgy 22 éves koromig tartott, akkor rájöttem, hogy van elég horror amúgy is körülöttem, nincs szükségem még a filmekre is hozzá. Azóta egyáltalán nem nézek ilyesmit.
2020. febr. 2. 03:36
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom jobban bele tudod elni magadat, mint masok. En nem felek a filmektol, egy filmbe altalaban nem tudom ennyire beleelni magamat, kiveve ha konkretan olyan helyzetrol szol, amit mar ateltem.

De pl multkor leultem, hogy elkezdek jatszani egy horrorjatekkal (egyebkent nem jatszom ilyenekkel, de erdekesnek tunt a tortenet), meg gondoltam ra, hogy a lampakat is lekapcsoljam, hogy hangulatosabb legyen, mondvan ez ugyis csak a sztorirol szol, nincsenek szornyek (de vegul maradt az asztali kislampa), nem lehet meghalni, tuti nem felelmetes... Aha, 15 percet jatszottam vele aztan kileptem es utana inkabb mindig csak akkor jatszottam vele, ha a parom is itthon volt :DDD Ugy mar csak megijedni tudtam, de amikor egyedul voltam itthon, rendesen feltem, olyan volt, mintha en magam lennek ott az adott szituacioban.

Vannak ilyenek, filmek, zenek, jatekok, konyvek amik jobban hatassal tudnak lenni az emberre.

2020. febr. 2. 05:19
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem vagy elég tudatos. Az érzéseid rabja vagy.
2020. febr. 2. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
42%

Lehet akármilyen horrorfilm, tudom hogy csak egy film. Bár én elég sokat megnéztem már, meg horror játékokkal is játszok.

De mindegyik csak olyan átlagos, semmi extra.

2020. febr. 2. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
30%
0 pont férgek
2020. febr. 3. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!