Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok hetek óta...

Miért álmodok hetek óta horrorfilmekbe illő eseményekről?

Figyelt kérdés

Kezdem ott, hogy a kérdés komoly. A másik, amit le szeretnék szögezni, hogy nem néztem mostanában semmilyen horrorfilmet/könyvet. (Kb egy éve volt az utolsó horrorfilm amit láttam)

Kb. két hete nagyon nagy marhaságokat álmodom és nem tudom megfejteni az okát.

Például ilyeneket, hogy valami mérgező gázzal megtelik a lakásom, aztán olyan is volt, hogy valami démonnal kellett “megküzdenem”. Magát a “démont” nem láttam és mire a “küzdelemre” került volna a sor felébredtem, csak arra emlékszem, hogy rettegtem. Fogalmam sincs miért, nem vagyok már gyerek és nem is foglalkozom ilyen démonos hülyeségekkel. Gyanítom ez a “démon” (azért hívom így mert mintha így neveztem volna az álmomban) valami magánéleti dolgot jelképeznet, de nem tudom pontosan hogy mit.

Tegnap is hasonlót álmodtam: egy házaspár nézett valami szörnyes horrorfilmet, ezután képszakadás, majd megint a házaspárt láttám, amint a filmben lévő fekete “szörny” megöli őket. Aztán mintha mondott is volna valamit. Csak képszerűen emlékszem erre, a nagy részét már elfelejtettem, de azt tudom, hogy utána eléggé féltem. (Kb félálomban voltam ekkor.)

Valaki érti ezt? Hogy mit jelképezhetnek ezek a dolgok? Több hasonlót is álmodtam, de csak erre a háromra emlékszem igazán. Ne nézzetek hülyének, mint mondtam, egyáltalán nem vagyok horror rajongó, nem érdekelnek ezek a dolgok.

2018. júl. 31. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen idoszakaim de en meg durvabbakat is szoktam almodnj es en sem nezem vagy olvasok horrort.. en sem tudom mitol vannak, lehet hogy stresszes idoszak vagy valami ilyesmi... nem ert azota semmi ami rosszul esett nagyon vagy ilyesmi
2018. júl. 31. 15:56
 2/2 anonim válasza:
Ezt nem lehet így megmondani, úgy, hogy az életedről nem tudunk semmit. De úgy sem lehetne, ha pár sorba írnál róla valamit, de pár oldalban sem. Valamilyen szorongásra utal, amivel nem foglalkozol eleget tudatosan, de ez elég egyértelmű. Olvass Jungot.
2018. aug. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!