Miért álmodok hetek óta horrorfilmekbe illő eseményekről?
Kezdem ott, hogy a kérdés komoly. A másik, amit le szeretnék szögezni, hogy nem néztem mostanában semmilyen horrorfilmet/könyvet. (Kb egy éve volt az utolsó horrorfilm amit láttam)
Kb. két hete nagyon nagy marhaságokat álmodom és nem tudom megfejteni az okát.
Például ilyeneket, hogy valami mérgező gázzal megtelik a lakásom, aztán olyan is volt, hogy valami démonnal kellett “megküzdenem”. Magát a “démont” nem láttam és mire a “küzdelemre” került volna a sor felébredtem, csak arra emlékszem, hogy rettegtem. Fogalmam sincs miért, nem vagyok már gyerek és nem is foglalkozom ilyen démonos hülyeségekkel. Gyanítom ez a “démon” (azért hívom így mert mintha így neveztem volna az álmomban) valami magánéleti dolgot jelképeznet, de nem tudom pontosan hogy mit.
Tegnap is hasonlót álmodtam: egy házaspár nézett valami szörnyes horrorfilmet, ezután képszakadás, majd megint a házaspárt láttám, amint a filmben lévő fekete “szörny” megöli őket. Aztán mintha mondott is volna valamit. Csak képszerűen emlékszem erre, a nagy részét már elfelejtettem, de azt tudom, hogy utána eléggé féltem. (Kb félálomban voltam ekkor.)
Valaki érti ezt? Hogy mit jelképezhetnek ezek a dolgok? Több hasonlót is álmodtam, de csak erre a háromra emlékszem igazán. Ne nézzetek hülyének, mint mondtam, egyáltalán nem vagyok horror rajongó, nem érdekelnek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!