A mártírok filmben szerintetek mit mond a nő az öregnek?
Sajnos megolte magát,így fingom nincs..
Én meglátásom szerint azt mondta, hogy a rosszak a pokolba a jók a mennybe. Lehet ezért ilyedt meg nnyira az aaszony, mert tudja ő oda fog jutni
Hat minek nézted meg ha nem erted?! Az egyik legdurvabb filmről van szó ami nagyon megosztó!
Azt mondja, amúgy hogy “kételkedj tovább” , tehat a nézőre bízza, ugyanis magával viszi a titkot a sírba. És másfél óra tömény szenvedés után, szegény Anne Martírrá válása után, azt, hogy egy egeszseges ép elméjű nőt konkrétan elve megnyuznak öncélúan keresik a választ a halál utáni életre majd ennyit válaszol h “kételkedj tovább”
Kb olyan megnézni ezt a filmet mintha a szemhéjad ollóval vágnak körbe.
Köszönöm h megkerdezted, ilyen horrorok kellenének meg, amik klasszikusok maradnak nem ilyen Az-hoz hasonló amcsi marhasagok.
#3 Itt te vagy a bunkó. Kérdező normálisan feltett egy kérdést, te meg elkezdesz hőbőrögni, hogy minek nézte meg ha nem érti?! - alapból idióta, értelmetlen a kérdésed, mert honnan tudta volna mielőtt megnézte, hogy nem fogja érteni?!
Én azt nem értem, hogy te miért vagy f.sz. Elárulod?
Ebben kételkednék, mert túl komolyan mondta azt.. ha ez igaz lenne akkor azt mondaná, hogy ne félj a haláltol
Látszott az arcán, hogy kiréműlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!