Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A mártírok filmben szerintetek...

A mártírok filmben szerintetek mit mond a nő az öregnek?

Figyelt kérdés

Sajnos megolte magát,így fingom nincs..

Én meglátásom szerint azt mondta, hogy a rosszak a pokolba a jók a mennybe. Lehet ezért ilyedt meg nnyira az aaszony, mert tudja ő oda fog jutni

2023. okt. 6. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Hat minek nézted meg ha nem erted?! Az egyik legdurvabb filmről van szó ami nagyon megosztó!

Azt mondja, amúgy hogy “kételkedj tovább” , tehat a nézőre bízza, ugyanis magával viszi a titkot a sírba. És másfél óra tömény szenvedés után, szegény Anne Martírrá válása után, azt, hogy egy egeszseges ép elméjű nőt konkrétan elve megnyuznak öncélúan keresik a választ a halál utáni életre majd ennyit válaszol h “kételkedj tovább”

Kb olyan megnézni ezt a filmet mintha a szemhéjad ollóval vágnak körbe.

Köszönöm h megkerdezted, ilyen horrorok kellenének meg, amik klasszikusok maradnak nem ilyen Az-hoz hasonló amcsi marhasagok.

2023. okt. 6. 23:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy ti mit gondoltok mit mondhatott.. ennyi
2023. okt. 6. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Elmondtam! Ne legyél bunkó!
2023. okt. 6. 23:57
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

#3 Itt te vagy a bunkó. Kérdező normálisan feltett egy kérdést, te meg elkezdesz hőbőrögni, hogy minek nézte meg ha nem érti?! - alapból idióta, értelmetlen a kérdésed, mert honnan tudta volna mielőtt megnézte, hogy nem fogja érteni?!

Én azt nem értem, hogy te miért vagy f.sz. Elárulod?

2023. okt. 7. 06:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Neeeem, szerintem pont, hogy azért ölte meg magát, mert nagyon jó az a hely, ahova a halála után kerül. Nekem annyira egyértelmű, hogy azért lőtte le magát, mert vágyott arra helyre, amit a lány elmesélt neki. Az meg, hogy milyen, a képzeletünkre lett bízva, de az biztos, hogy pozitív. :)
2023. okt. 7. 15:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Ebben kételkednék, mert túl komolyan mondta azt.. ha ez igaz lenne akkor azt mondaná, hogy ne félj a haláltol

Látszott az arcán, hogy kiréműlt

2023. okt. 7. 20:45
 7/11 A kérdező kommentje:
De igen ez a lenyege, hogy a saját képzeletedre bízza az alkotó.. jol mondod!
2023. okt. 7. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem úgy tűnt, hogy valami szívderítőt mondott volna az öregnek. Én arra gondoltam, valami olyasmi lehetett a lényege, hogy neki (az öreg nőnek) esélye sincs oda jutni, ahová a főszereplőnknek sikerült.
2023. okt. 7. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ebben az esetben viszont az öngyilkosság meg pont, hogy furcsa. Hisz ha valami rossz vár rá, miért menne elébe?
2023. okt. 8. 12:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem este megint, szerintem az aaszonyra most nem vár akkora nagy kín, mintha tovább élne és tovább csinálná ezt. Ezért ölte meg magát. És azért mondta, hogy ketelkedj tovább mert nem hisznek a túlvilágban. Legalábbia én szerintem
2023. okt. 8. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!