Szerintetek durva, hogy a Mártírok c. filmben élve megnyúzzák a lányt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 18:21
1/7 anonim válasza:
Igen, nem szokványos. Azonban érthető a módszer, a filmben található célt tekintve.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem. Mi is minden szombat reggel megnyuzunk egyet.
3/7 anonim válasza:
Ez egy ilyen műfaj. Pontosan az a célja, hogy durva legyen.
4/7 anonim válasza:
Remélem a végén azt súgta az öregasszony fülébe, hogy: "láttam, ahogy mind a pokolban fogtok égni". Ha már annyira meg akartak győződni róla, hogy van-e valami a halál után, kapják meg a választ.
5/7 anonim válasza:
Pont hogy az ellenkezőjét mondta :) szerinted a végén miért lett öngyilkos ?
6/7 anonim válasza:
Hát remélem azért, mert rájött, hogy egy undorító szörnyeteg és nem érdemli meg, hogy éljen.
Ha valami általa várt választ súgott volna neki, akkor szerintem közölte volna a vendégekkel is, nem? Szerintem olyasmit mondott neki, amit nem akart hallani és azért ölte meg magát, hogy a kudarcot ne kelljen a többi emberrel is megosztania, mert egy gyáva szar alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!