Melyik a kedvenc filmed?
A tényleges kedvencre gondolok. Amit bármikor, bárhányszor meg tudsz nézni úgy, hogy csak a filmre koncentrálsz hiába láttad már sokszor.. nem telefonozol közbe stb.
Nekem kettő is van. Zongorista, Gyűrűk Ura 2
Katonák voltunk
Amcsi propaganda vagy sem, elképesztően bemutatja a háborús csaták borzalmait, és a családok aggodalmát.
A dolog 1982
Igazán jó, egyedi horror scifi.
Lesz ez még így se!
Remek dráma, szatíra, hu.oros elemekkel.
- Harcosok klubja
- Ponyvaregény
- Forrest Gump
Ezeket bármikor újra tudnám nézni. Na meg persze sok hasonlóan jó filmet....
Akit tényleg érdekel egy film, az nem csak felszínesen nézi, tehát nem telefonozik stb. közben! Ha mást is csinál közben, ami elvonja a figyelmét másfelé is, az nem filmnézés, csak valami “időtöltő mix” !
Amúgy nekem az 1998-as Apád-anyád idejöjjön! - eddig életemben már vagy kb. 7x láttam, több jelenet párbeszédét kívülről fújom, de sose tudnám megúnni! Jó a látványvilág és persze főleg a sztori, több izgalmas és megható jelenet is van benne!
Illetve amiket még kevésszer láttam, de kb. szintén akárhányszor meg tudnék nézni:
Oscar (1991)
Kutyabajnok
Holiday
Felkoppintva
Ház a tónál
Későnérők
Padlógáz (Autobahnraser)
Taxi 1,2
Vissza a jövőbe-trilógia
Életrevalók
Magyar vándor
Oscar
Indul a bakterház
Mad Max II.
Casablanca
Cartouche
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!