Melyik a kedvenc filmed?
A tényleges kedvencre gondolok. Amit bármikor, bárhányszor meg tudsz nézni úgy, hogy csak a filmre koncentrálsz hiába láttad már sokszor.. nem telefonozol közbe stb.
Nekem kettő is van. Zongorista, Gyűrűk Ura 2
Jelek
Már százszor láttam, kívülről fújom, de bármikor szívesen újranézném.
Nincs egy kimondott kedvenc. Olyan ellenben jó pár van amit zseniális alkotásnak találok, és újra is nézem őket alkalmanként.
Hajsza a győzelemért, Sötét lovag, Avatár, Gyűrűk ura trilógia, Életrevalók
Abigél,Schindler listája,Van Helsing,Vitathatatlan 3.
Ezeket mindig megnézem ha adják a tévében.
Több is van, ezeket évente 2-3X biztos megnézem.
- The garden of words (anime)
- Szívtipró kölyök (1993 Ausztrál)
- [link] Ez sajna nincs szinkronosan, de így is már vagy 4X megnéztem.
Nekem nem az a kedvenc filmem, amit bármikor megnézek. Általában azokat a filmeket szoktam sokszor megnézni, amiket gyerekként szerettem, pl: Dirty Dancing (jó, talán ez tényleg az egyik kedvenc), Hihg School musical, Limonádé, bármelyik Hamupipőke-történet. Most is szeretem ezeket, de inkább a nosztalgia faktor miatt.
Amik a kedvenc filmjeim, azok nem rongyosra nézhető filmek. Egyébként a kedvenceim: Fehér éjszakák, Anyám!, Nerve (ez könnyedebb, mint a másik kettő, ezt párszor azért megnéztem).
Karib-tenger kalózai
Shrek
Titanic
A smaragd románca
Múmia 1rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!