Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatokat néztél...

Milyen sorozatokat néztél 2023-ban?

Figyelt kérdés

2023. aug. 28. 17:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

The Bad Batch 2. évad

The Last of Us 1. évad

Stargirl 2. évad

Superman és Lois 2-3. évad

See 2. évad

A Mandalóri 3. évad

Te 4. évad

Outer Banks 3. évad

The Flash 9. évad

SW Visions 2. évad

A mi kis falúnk 7. évad

Az Úr sötét anyagai 3. évad

One Piece Wano ország részei

Yellowstone 1-2. évad

Young Sheldon 6. évad

Szégyentelenek 3. évad

South Park 26. évad

Vaják 3. évad + ennek volt valami spin-off sorozata is

2023. aug. 28. 18:04
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Én csak a Vámpírnaplókat,meg azt sem fejeztem be.
2023. aug. 28. 18:05
 3/30 anonim ***** válasza:

Néztem pár realityt (Ellenálhatatlan kísértés, Vak szerelem, Deepfake love, Az ultimátum - ez most megy. Az RTL-en futó Cápák között 5. évadát és Az álommelót is néztem).

Megnéztem pár folytatást (pl: Heartstopper s2, Never have I ever s4, Summer I turned pretty s2, The Witcher s3, Firefly lane s2, Vágyak/valóság s2. High School Musical: The musical: The series s4. Hirtelen ennyi jut eszembe).

Néztem koreai sorozatokat, de azok között voltak olyanok, amik nem 2023-ban jöttek ki. Pl: Vinchenzo, Extraordinary attorney Woo (mondjuk ez elég friss, 2022-es). De voltak közöttük újak is: Szerelmem egy előző életből, Az aranykanál, Nevezzük szerelemnek, jelenleg pedig a Secret Romantic GuestHause-t nézem. Lehet, láttam többet is, de ennyi jutott hirtelen eszembe. Ezek azok, amik megfogtak.

Néztem animét is: Legoshi, a farkas, meg a most futó Van remény a boldogságra.

Ja, és ajánlottam a húgomnak a Pretty Little Liars sorozatot, és kedvet kaptam, hogy újra megnézzem. Most a 2. évad végén tartok. :)

Azta. És még közelében sem vagyunk az év végének. Asszem, függő vagyok.

2023. aug. 28. 18:14
 4/30 anonim ***** válasza:

Mesék a kriptából

Rémálmok és lidércek

2023. aug. 28. 18:48
 5/30 anonim ***** válasza:

From 2. évad

The great 3. évad

The night agent 1. évad

My adventures with Superman 1. évad és most is nézem

Tom Jones 1. évad

Heartstopper 2. évad

The winter king 1. évad és most is nézem

Inside no.9 8. évad és újra megnéztem néhány részt a korábbi évadokból

Trónok harca 1. évadát is újranéztem

2023. aug. 28. 18:55
 6/30 anonim ***** válasza:

Folytatásosak utóbbi évadjai: 8 Out of 10 Cats Does Countdown, Taskmaster, Alice in Borderland, American Dad, Való Világ, American Horror Stories, American Horror Story, You, Beef, Family Guy, Robot Chicken, Penn & Teller: Fool us, Black Mirror, Love Death & Robots

Véget ért 1 évadosak vagy utolsó évadok: Tales of the Walking Dead, Tiger King, Keep Sweet: Pray & Obey, Total Drama Action, Tiger King: the Doc Antle story, Station Eleven, His Dark Materials, Don't Pick Up the Phone, The Twilight Zone (1959), Total Drama: World Tour, Borat's American Lockdown & Debunking Borat, Happy Valley, Come Fly With Me, Paradise PD, Tuca & Bertie, Barry, Onion Sex House, Unabomber in his own words

Elejétől a végéig több évadosak: Mad Men, Mandy, After Life

Kasza: Bad Education (4. évad rebootolva lett Jack Whitehall nélkül, gay woke bullshittel ütötték fel, hogy majd ettől nézik. És igen, mert berendelték az 5. évadot is).

Folyamatban: Community, The Outer Limits (1963),

Számokban ez 62 különböző évad és 18 befejezett sorozat.

Az X-akták maraton előtt fel akarom hozni a nagy sci-fi/horror/thriller klasszikusokat, úgyhogy először Twilight Zone (1959), majd 1982, 2002, 2019-es rebootok; közben The Outer limits (1963), majd 1995, 2002-es rebootok.

2023. aug. 28. 19:27
 7/30 anonim ***** válasza:
Ted Lasso, Yellowstone, House of the dragons, The Bear, The summer I turned pretty
2023. aug. 28. 19:31
 8/30 anonim ***** válasza:

Star Trek: Strange New Worlds

Miss Scarlet and the Duke

The Legend of Vox Machina

Young Sheldon

2023. aug. 28. 19:32
 9/30 anonim válasza:
Vámpírnaplók,originals
2023. aug. 28. 20:21
 10/30 anonim ***** válasza:
Queen Charlotte 😭
2023. aug. 28. 21:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!