Mi az oka, hogy ez lett a szinkronban?
Tegnap a Bridget Jones valamelyik része ment, ahol az értekezleten a főnök egyes szalagcímeket hadart, melyek közül az egyik az volt, "karambol az M5-ösön".
Ez most komoly?
Valószínűleg 80-as IQ felett mindenki levágja, hogy ez egy amerikai film, ami amerikai környezetben játszódik, az M5-ös autópályáról pedig az életükben nem hallottak a készítők (nem is kellett).
A fordítók ennyire hülyének nézik az átlag magyar nézőt, hogy ha mondták volna egy random, USA-ban található út számát, úgy nem értették volna meg?
Az eredetiben is M5 szerepel.
Bridget Jones babát vár (2016):
00:40:22,956 --> 00:40:25,858
Car crash on the M5...
Ezek szerint máshol is van M5-ös.
#6 Valóban tévedtem, az #1 válaszolónak pedig, aki erre kulturált módon felhívta a figyelmem, köszönetet is mondtam, elfogadtam, hogy helytelenül értelmeztem a helyzetet.
Tehát a "képtelen vagy elviselni hogy nem volt igazad" (így, vessző nélkül) fordulat ostobaság.
Itt vége is lehetett volna a történetnek.
Te azonban szükségét érezted, hogy degradáló módon kioktass. Megtehetted volna, hogy további felvilágosítás céljából egyszerűen csak belinkeled az érintett út Wikipédia szócikkét.
De nem így tettél, hanem minősíteni kezdtél. Ennek a stílusnak sem az oldalon, sem általában a társadalomban semmi keresnivalója.
Szerencsére az oldal moderátorai is pontosan így látták.
7# az nem 6-os volt, hanem én. Nyilván az oldal anonim, marad a pipák számolása, 6-os gynítom magasabb szinten van.
Tehát a hozzászólók megkülönböztetése sem megy, vagy csak próbálod sugallni, hogy egy ember indított ellened hadjáratot.
Eddig a mondatig egész értelmesen írtál:
"Ennek a stílusnak sem az oldalon, sem általában a társadalomban semmi keresnivalója."
Ilyeneket az "izmusokban" szoktak mondani. Kár hogy nem 40 éve éltél, jó munkásőr, vagy pártkatona lett volna belőled. De talán 80 éve a bajszost is jól szolgáltad volna.
"Ezt a stílust megengedhetik magatoknak a haverokkal szemben, három kisfröccs után, itt már kevésbé."
Ez már szót sem érdemel...
#10 Ennek a hozzászólásnak mi köze van a kérdéshez? Az #1 válaszoló pontosnak tűnő információt adott, ahhoz képest mivel egészíti ki ez az ismereteinket?
Majd a moderátornak magyarázhatjátok 😉
12 nem magyarázunk semmit. Veled ellenben egyszerűen tudomásul vesszük, ha hülyeséget írunk.
Komolyan ez a szint? Megmondasz a moderátornak? Egy idp után ők sem veszik komolyan az ovis jelentgetőket. 🥱
Rendkívül infantilis a problémamegoldó képességed. Ha valami nem tetszik, mész árulkodni, mert olyan nem létezhet hogy nincs igazad és nem a tiéd az utolsó szó. Te hülyézhetsz másokat, minősítgethetsz az alacsony IQ-val, de ha bárki ellent mer mondani a tévedésednek vagy reagálni egy válaszra, azt fel kell jelenteni és kitörölni a történelemből is.
Nem tudom milyen közegből jössz, de itt nem kell senkinek semmit megmagyarázni a modok felé. A notórius feljelentgetőket is kitiltják, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!