Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy hivjak azt a szöke...

GuestUser kérdése:

Hogy hivjak azt a szöke idösödö férfi szineszt?

Figyelt kérdés

Hello, keresek egy szineszt akinek nem tudom a nevet. Probalom leheto legjobban jellemezni hatha tud valaki segiteni.

Férfi, idösebb korosztaly azt mondanam kozelit a 60-hoz talan tul is lepte. Arc szorzete nincs, rovid szöke haja van, talan öszul de ezt nem latszik mert ha igen akkor festi. Emlekeim szerint valami sorozatban szerepel, talan bunugyi sorozatban?, de lattam mar filmben is ahol viszont rossz fiut jatszott nem tudom miben kulonben megtalalnam. Amugy is olyan jellegzetes 'gonosz' arcvonasa van, talan olyan fenyes sima arca van még kora ellenere kicsit attol lehet jellegzetes mas konkretummal hirtelen nem szolgalhatok. Koszonom a segitseget.

2023. aug. 13. 21:51
 1/3 TR75 ***** válasza:

Gary Busey?

[link]

vagy a fia, Jake Busey?

[link]

2023. aug. 13. 22:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Meglett.. NealMcdonough :)
2023. aug. 14. 00:22
 3/3 TR75 ***** válasza:
100%
Tényleg, ő is folyton rosszfiúkat játszik.
2023. aug. 14. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!