Melyik a leghelyesebb koreai ffi színész?
Figyelt kérdés
😍🤩😱2021. dec. 5. 13:54
1/18 anonim válasza:
Lee Byung-hun
Jo Han-sun
Gang Dong-won
Bin Won
7/18 anonim válasza:
Ji Chang Wook, Lee Hyun Woo, Seo In Guk, Kim Jae Joong <3
8/18 anonim válasza:
Kedves 75%-os nem tudom miért pontozod le az emberkéket, teljesen szubjektív vélemény, hogy ki kit tart a leghelyesebb színésznek.
Amúgy Kim Soo Hyun-t hogy hagyhattam ki? Ő is nagyon gyönyörű😍.
9/18 anonim válasza:
#8 Nem volt benne a kérdésben, hogy "szerinted", csak egyszerűen hogy ki a leghelyesebb.
Én csak a 7-es által írtakkal vagyok megelégedve, így ő kapott egyedül zöldet. Akiket ti írtatok közel sem azok, szubjektíven sem. Úgyhogy sry a pirosért, nem személyes. Ezen nem fogok vitázni. Fogadd el, ha valaki nem ért egyet veled!
Én a 4/5 válaszokat írtam egyébként, cserébe nyugodtan lepontozhattok, mert engem egy kicsit sem érdekel, hogy zöldet vagy pirosat kapok egy anonim fórumon.
10/18 anonim válasza:
Wi Hajoon, Hwang Inyeop, Jang Kiyong, Woo Dohwan, Park SeoJoon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!