Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szoktátok nézni az ID című...

Szoktátok nézni az ID című csatornát a tv-ben?

Figyelt kérdés
Itt gyilkosságokról van szó és a nyomozók és hozzátartozók mesélik el az elejétől, hogy mi történt a szerettükkel.

2023. aug. 11. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Szoktam.
2023. aug. 11. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak kizárólag gyilkosságról van szó. Az ID csatorna általános bűnügyi tematikájú csatorna. Volt már benne eltűnt személyekről is szó. Azért írtam általánosságban az ID csatorna egy bűnügyi tematikájú csatorna. De a kérdésedre válaszolva, igen szoktam nézni.
2023. aug. 11. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem, mert nem nézek tv-t.
2023. aug. 11. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
2023. aug. 11. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen, napi szinten és nagyon szeretem.
2023. aug. 11. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Egyetlen tévécsatorna, amit nézek.
2023. aug. 14. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, szoktam, de napközben más dolgokkal vagyok elfoglalva, ezért csak éjszaka nézem, ha nem kell korán kelni, és csak ha van benne valami jó sorozat! A “jó” alatt az igazi krimikre gondolok, amik bemutatják az egész nyomozást, és csak az epizód végén derül ki, hogy ki a gyilkos. Illetve egyetlen kivétel a Testkamerák.

Amúgy érdekes, hogy leírtad, milyen jellegű csatorna, pedig aki nézi, az tudja, aki meg nem tudja, az nyilván azért, mert nem szokta nézni! :D

2023. aug. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!