1/7 anonim válasza:
Leginkább comedy central/family és nat geo wild, de néha viasat3 vagy viasat6ot is szoktam.
4/7 anonim válasza:
Discovery, általában reggeli készülődéshez, mostanában az Autókereskedők megy, amit kifejezetten szeretek mást nem igazán szoktam nézni. Mondjuk tavaly még néha leültem Film+, Mozi+ és AMC elé is leültem néha, hs ment valami értelmes, amit még nem láttam, de mára szinte kizárólag eredeti nyelven filmezek, és a reklámoktól is elszoktam, így ezek a csatornák kiestek.
6/7 anonim válasza:
Korábban a Comedy central/family, viasat 6on csak jó barátokat, mozi csatornákat, meg a TLC-t, de az veszélyes, mert lerohad az agyad :D meg van pár depis műsorunk, ami lehoz az életről.
Viszont kb 3 hónapja van HBO go-nk és én azóta nem is tvzek, csak arra vagyok rágyógyulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!