Melyik youtubereket érdemes nézni?
Figyelt kérdés
Oktató vagy bemutató jellegűre gondolok, mint pl a New Yorktól Miamiig vagy akik elég érdekes és értelmes dolgokat csinálnak.2020. dec. 3. 04:01
1/9 anonim válasza:
3blue1brown, ha érdekelnek a matekos dolgok.
2/9 anonim válasza:
Milyen témakörben? Angol is jöhet?
3/9 anonim válasza:
Hogy mi érdekes, az érdeklődési kör kérdése. Én a YouTube-ról Вована-tól tanultam a legtöbbet. https://www.youtube.com/c/ТеорияДВС/videos De ha nem érdekelne, akkor biztos nem néztem volna egy percig sem. Szóval így általánosságban nem lehet jó választ adni erre a kérdésre. Pontosan mi az ami érdekel? Akkor talán tudunk segíteni.
4/9 anonim válasza:
Elég sok okosságot szokott firtatni: https://www.youtube.com/channel/UCprDlwp0p9pKAZQ8wnzAQ4g
5/9 Deák Dominik 2020 válasza:
Közélet: Last Week Tonight, Partizán, Új Egyenlőség
Gasztronómia: Epicurious, James Hoffmann, Mark Wiens
Zene: Sideways
Parfüm: The Institute of Art and Olfaction
Állatorvosi: Zállatorvos
Vegyes: Crash Course (különösen a világtörténelem), ELTE, Magyarósi Csaba, MTA
6/9 A kérdező kommentje:
Konkrétumot direkt nem írtam, hogy pl zene, mert igaz nem vagyok jó matekból meg fizikából, de szívesen elnézem ha érdekesen van megcsinálva a videó. ( Brutális fizika)
Szeretem a főzős videókat is pedig én is jól főzök.
Zállatorvost azt szeretem
2020. dec. 3. 07:48
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld
2020. dec. 3. 10:49
9/9 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!