Csak szerintem pofátlanság a sok reklám a moziban film előtt ha az ember nem keveset fizet a jegyért ?
"Ma már azért nem pár száz forint egy jegy"
Viszont abból sok esetben minimális, vagy épp semmi bevétele nincs a mozinak.
Lehet, riogatás volt csak de a kertévékkel kapcsolatban olvastam egyszer egy írást arról, hogy „inkább fizetnénk, de ne legyen reklám”. És erre a szakember válasz az volt, hogy ennyibe meg ennyibe kerülne a havi díj csatornánként. Az összegre nem emlékszem, de több ezer forint. Nem, összesen, hanem csatornánként.
Lehet, hogy a reklámmentes mozi megfizethetetlen lenne. Most láttam az Oppenheimert. Fél ház volt, pedig új. Másfélszeres jegyárat kifizetnének ugyanennyien? Vagy még többet?
Az a 10 perc, ami elmegy az előzetesekkel, nagyban hozzájárul, hogy nem kell még többet fizetned a mozijegyért. És a mozit is segíti, hogy később is visszamenjél, mert valamelyik filmet érdekesnek találnod.
Plusz azért is kell, hogy tényleg mindenki beérjen a film kezdetére, mert nagyon sokan nem számolnak azzal, hogy bizony a büfében is várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!