Angyalkáztunk órán, ez pofátlanság lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap angyalkáztunk (kihúztuk egymás nevét egy sapkából, és akit kaptunk annak kell venni ajándékot). De egyik oszt. társam nem volt, és az a lap, amit neki húztunk elveszett, ezért a tanárnak óra végen el kellett mondani, hogy kit húztál. Sajnos nekem pont a tanárt sikerült húznom, és kénytelen voltam neki elmondani. Eléggé letörtem emiatt, mert ennek a lényege a meglepetés. Pofátlanság lenne, ha cserélnék valaki mással, és annak venném az ajándékot (karácsonyra)?
2017. dec. 5. 17:16
1/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy, úgyis kiderült volna, hogy ki húzott kit, mert mindig elmondják egymásnak végül.
2/3 anonim válasza:
Most már ne cseréld el, a meglepetés nagyobb része szerintem maga az ajándék. Na meg sok sikert, mert nekünk mindig az ofő ajándéka volt a legnehezebb, főleg a 2000 forintos kerettel, amit megbeszéltünk előre.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne cseréld el,a tanár majd azt fogja hinni,hogy nem szeretnél ajándékot venni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!