Szerettétek a Dragon ball z-t?
Szabályosan függő voltam, minden Dragon-Ball-os játékom, kártyáim, megvoltak. Amikor a TV, leszedte a műsorból, depressziós lettem, ahogyan az osztálytársaim is, hasonló kínokat éltek át.
Valamikor 20-éves koromban, sikerült ncore meghívót szereznem, utána leszedtem az összes részét, és rommá néztem.
Szerettem
De utána Naruto függő lettem. :)
Amikor eredetileg adták, nem néztem, de az osztálytársaim nagy része oda volt érte. Volt néhány figurám és kártyám, amiket francia cégek hoztak be az országba, de nem nagyon értettem hozzájuk. Mikor úgy 10 éve újra leadta a TV a korábban ki nem adott részekkel együtt, akkor már néztem és szerettem.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a teljes vágatlan sorozatot itthon sosem adták ki, hanem csak a megnyirbált és brutálisan félrefordított francia változat jutott el hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!