Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nektek ezek kozul megvan...

Ha nektek ezek kozul megvan barmelyik tulajdonsag is, hogy szerettetek meg magatokon?

Figyelt kérdés
Szoval sosem volt onbizalmam, es ezen mar szeretnek valtoztatni. Van egy baratnom aki mindenkivel kijon, mindig dicserik, szep, van onbizalma. En hozza kepest semmit sem erek. Elall a fulem, van anyajegy az arcomon amit nagyon nem szeretek, az arcomon vannak ilyen regi elkapart sebek nyomai, a hangom szerintem fius, a hasam fel van puffadva, alakomat sem szeretem, de legalabb azon tudnek valtoztatni, meg ekcemam van, es altalaban telem megjelennek a combomon kis piros foltok, de most is van par. Szoval a szuleim jol osszeraktak, de hat ez van. Arra lennek kivancsi, hogyha nektek ezek kozul megvan barmelyik is, akkor szeretitek-e, vagy nem, es ha igen akkor miert. Vagy hogy szerettetek meg magatokon.
2021. máj. 24. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 anyajegy van az arcomon. Egyik a kedvencem mivel a szememnél van és az a szép fajta szóval jól is néz ki. A másik az államnál az meg közömbös, csak ott van. Gond nincs vele.
2021. máj. 24. 20:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Jah es lany vagyok:)
2021. máj. 24. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Öltözködj nőiesen, hangsúlyozd ki a vonzóbb testrészeid, rejtsd el ami nem vonzó, és meg lesz oldva. Nekem rosszabb volt, én dagi vagyok, és hüvelyi gondjaim is voltak, többször műtöttek, soha nem volt pasim. Nekem sincs önbizalmam, emiatt sem, meg más miatt sem.
2021. máj. 24. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Ha akarsz irni privatba, irj nyugodtan
2021. máj. 24. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Akkor te nem csak különleges vagy, egyedi és megismételhetetlen, hanem annak is látszol. Arról nem írtál, hogy esetleg milyen szép szemeid vannak, vagy milyen kedves lényed van és helyes a mosolyod is, mert biztos az; a mosolygás minden lánynak jól áll, vagy hogy amúgy hála' Isten egészséges vagy. Szerintem ezek, amiket felsoroltál, akár még hozzá is tehetnek az összképhez, a kisugárzásodhoz, nem feltétlenül elvesznek belőle(d). És főleg gondolom, hogy nem pusztán aķként gondolsz magadra, amilyen a külsőd alapján vagy, ami változó és múlandó is egyszersmind. Szerintem csak kezeld a helyiértékén ezeket a dolgokat, mert a kívülről látható képen, vagy az első benyomáson szerintem nagyságrendekkel többet ronthat, vagy javíthat éppen, hogy milyen kiállással, milyen önbizalommal és önképpel rendelkezel, ezért szerintem próbálj meg nem túlságos mértékben kritikus lenni magaddal olyan dolgok okán, amiket mások esetleg észre sem vesznek, ellenben azt valószínűbben, ha lesúlytó képet alakítassz ki magadról.
2021. máj. 24. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs amit felsoroltál, de a két metszőfogamon ilyen fehéredés van, és így foltokban fehérebb. Minden mosolygásnál látszik. Nem szerettem sokáig, de ma már elfogadtam, hogy ez ellen nincs mit tenni.
2021. máj. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!