Éreztétek már úgy hogy akit szerettetek,el kellett engednetek?
Idén végeztem középiskolában.
Ő azóta másik egyetemre ment.
Nagyon hiányzik.
Nagyon elszomorít hogy soha többé nem találkozunk.
Nem láthatom többé a kedves mosolyát.
Nem hallhatom a hangját.
Nagyon-nagyon szerettem vele lenni.
Emlékszem egyedül csak őt érdekelte mi van velem.
Nagyon kedves és aranyos lány.
Valószínűleg már nem is gondol rám.
Bárcsak láthatnám őt.
Bárcsak megölelhetném és láthatnám a gyönyörű mosolyát.
De jó lenne találkozni vele.
Mond csak, tudja a Ő, a nagyon kedves és aranyos lány, hogy érzel iránta ?
Bármit is érzel, soha nem mondtad el neki igaz ? Féltél, hogy elveszíted ha megtudja az igazat. jól sejtem?
Nézd nekem vannak barátaim más országokban, nem egy másik városban, másik egyetemen. Ők nem egy másik életbe költöztek csak földrajzilag máshová. Ma már több ezer kilométerről ide ér a kedves hangjuk vagy a mosolyuk, van hogy én látogatom meg őket van hogy ők engem és akkor ténylegesen látjuk egymást. Ám ezek barátságok. Nekem az a gyanúm, hogy a kedves aranyos lány iránt Te többet vagy mást érzel.
A kérdésedre konkrétan válaszolva, igen én engedtem már el olyat akit szeretek és pont azért tudtam megtenni mert szerettem. Mert tudtam, hogy nem úgy vagyok neki fontos vagy számára más a fontos. Persze olyan is volt köztük, akit azért engedtem el, mert én nem voltam neki fontos. A szeretet meg a birtoklás nem ugyanaz.
Nézd ha akkor is tudod szeretni ha mással boldog, sőt ennek örülsz is, hogy boldog valakivel. Akkor szerintem simán találkozhattok amikor lehet, felhívhatod, létezik fénykép webkamera és figyelj igazából autó, vonat, busz meg repülő is.
Elengedned akkor kell, hogy ha nem tudod azt elfogadni, hogy esetleg mással lenne, ha nem tudod elfogadni, hogy mással lenne boldog. Mert akkor csak mérgeznéd az életét és a kapcsolatát. Elengedned akkor is kell, hogyha a vele kapcsolatos érzéseid miatt nem tudsz tovább lépni. Mert akkor ő fog tudtán kívül gátolni abban, hogy más kedves lányt is észrevegyél, más mosolyát is észrevedd, mást is akarj látni vagy mással akarj lenni.
Ha erről nincs szó, ha nem korlátoznátok egymás életét, párkapcsolatát, stb. Akkor szerintem nyugodtan elmondhatod neki, mit érzel, elmondhatod neki hogy hiányzik és ha ő is úgy akarja nyugodtan felhívhatod, néha, írhatsz neki, ha tudtok találkozhattok. Nem egy másik életbe költözött csak egyetemre ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!