Hogy tetszett a Meg 2 ?
Nekem nagyon nem tetszett. Rég nem láttam ennél nagyobb hülyeséget.
Pl. Amikor Jonas 7500m mélyen kimegy búvár ruha NELKUL uszkalni, komolyan mondom dühömben azon gondolkodtam hogy felálljak és kimenjek a teremből. Főleg ahogy még ki is kéri magának "Ez nem így működik, a halak sem hordanak búvár ruhát" :DDDDDDD
Szánalmas volt.
Az első résznek is voltak bugyutaságai de annak legalább volt értelme és lehetett rajta rendesen izgulni, fordulatos volt. Ez csak egy szimpla akció film. A karakterek egyszerűek és unalmasak, azok az ősi kis dínók meg elég értelmetlenek voltak: az elején a mélytengerben úszkálnak de azért gond nélkül feljonnek a szárazföldre is. Ostobaság.
Arról meg már nem is beszélek hogy a trailer a teljes filmet lelövi.
Nem néztem Meg (😄), mert borzasztóan gagyi filmek vannak mostanában, tehát alapból az a csoda, ha jó, nem az, ha szar. Kokainmedve és társai után egy újabb gyöngyszem...
Még mindig a legjobb megalodonos film marad:
Mikor az első részt néztem és a cápa épp a Kínaiakat habzsolta, csak én éreztem azt hogy úgyis vannak elegen?
De tényleg, az már olyan szintű arctalan tömeg hogy talán már a valóságban sem izgatna. Kb olyanok voltak mint a planktonok.
Látom sokan félreértettek. Nem arról van szó hogy minden jelenetben logikát próbálok keresni, hiszen nyilván egy Hollywoodi filmről beszélünk, elég gyakori a bugyutaság. Én pont nem az vagyok aki ilyeneken fenn szokott akadni. A probléma az hogy az első részben megugrottak egy szintet amit most a 2.részre teljesen elhagytak. Nem értem miért kell állandóan rendezőt váltani, vagy ha már megteszik akkor próbálják meg azt a szintet tartani. Nagyon sok ígéretes franchise-t tesznek tönkre mostanában Pl ezt is.
Nyilván addig nem értitek miről beszélek amíg nem láttátok a filmet.
Iszonyat gagyi film. A Flash ezerszer jobb volt pedig nem bírom annyira a szuperhősös filmeket.
Kínaiak a lényeg itt... Baromi unalmas ahogy kinaiul dumált alatta. Tudják jól hogy kellett bele egy amerikai nagy fő karakter. Bár én nem is bírom ezt a színészt. Szóval az amcsi celeb nélkül tudják a kínaiak hogy a kutya nem nézné meg. Muszáj volt a lánya is félig kínai legyen.
Nem az értelmét kell benne keresni oké. Köszönjük a nagy tanácsot. Senki se azt kereste ebben a csodás filmben. Gagyi.. Az egész úgy ahogy van.
Biztos tömegeket vonzott.. Megvan a közönsége ennek is. Meeee-ee-ee!
Aztán mindenki boldog lehet.
5-ös vagyok
Most néztem meg végre. Jason Statham nagy kedvenc, szóval általában szívesen nézem a filmjeit. Nagyon vártam a bombőzó kínai csajt, de csak egy fénykép erejéig jelent meg, amit kevésnek találtam. Az első részből való kislány viszont idegesített, intézkedett feleslegesen. Úgy volt beállítva, hogy a strandon csak ő látta át a dolgokat és mindenki más képtelen volt önálló akaratra. A sztorit nem elemzném , mert nincs rajta mit feszegetni. Olyan, amilyen minden ilyesmi rémfilm: hülyeség. De lagalább szórakoztató volt és élveztem a magam módján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!