Szeretitek a Lost sorozatot? Ha nem, mi az, ami nem tetszett leginkább benne?
Számotokra 10/? Mennyi?
Illetve, ha van kedvetek, van egy Lost kvíz. Nektek mi lett az eredményetek?
10/10
15/7, bár nem tartom mindegyik kérdést annyira relevánsnak. Illetve elég zavaróak a nyelvtani hibák.
Legjobb sorozat LENNE amit valaha lattam es 10/10 lenne ha nem az volna amit a 2es irt. Azt sem tudtak mi van a keszitok szvsz. De ha eltekintek ettol akkor is erdemes meg nezni sztem
Amugy nem 10/? hanem ?/10. Bocs de ez irrital mar :/
Az első évad 10/10, aztán kb évadonként egy ponttal csökkent az értékelés számomra, az utolsó már csak 10/5.
Nem volt rossz az sem, de ahogy haladt a sztori, egyre több olyan új szálat és rejtélyt hoztak be, amit már csak felesleges túlbonyolításnak éreztem.
En imádtam nagyon mindig érdekes csavarokat tettek bele sikerül felkelteni minden figyelmet.
Mondjuk nagyon figyelni kellett minden részt és aprosagot hogy ne maradjon le az ember. A befejező évad nem jött össze az utolsó rész pedig gyenge volt és érthetetlen.
10/9
ha a befejezésnel mást vártam de több sorozatnál sem tudtak értelmes befejezést írni régen se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!