Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Netflixen a 365 nap című...

A Netflixen a 365 nap című film valami összevágott verzió?

Figyelt kérdés

Tetszett az alapsztori, azt hittem valami felnőtt újragondolása a Szépség és a szörnyetegnek, de valahogy mintha hiányoznának belőle részek.

Például nem értem hogy miért szeretett bele a lány a pasiba, mert egy olyan jelenetet sem látok, ami ez felvezette vagy indokolta volna. Ráadásul ha jól értem ezt kb 2 hónap alatt történt meg a tervezett 12 helyett.

A második részt is elkezdtem, mert az első rész vége ugye az volt, hogy meghalt a csaj. De mintha hiányozna onnan is egy rész. Hogy élte túl? Egyáltalán mi történt az alagútban? Mert azon túl, hogy elvetélt, látszólag semmi nem történt. Sem fizikailag, sem érzelmileg nem volt nyoma.

A második részben megint nem értem hogy mitől változott meg a kapcsolatuk. Miért csalta meg a pasi, ha annyira szerette?

2023. aug. 5. 07:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Közben végignéztem, nem csalta meg. De akkor is sok helyen van hiányérzetem
2023. aug. 6. 06:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs összevágva, de nekem is furcsa volt.
2023. aug. 7. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!