A Netflixen a 365 nap című film valami összevágott verzió?
Tetszett az alapsztori, azt hittem valami felnőtt újragondolása a Szépség és a szörnyetegnek, de valahogy mintha hiányoznának belőle részek.
Például nem értem hogy miért szeretett bele a lány a pasiba, mert egy olyan jelenetet sem látok, ami ez felvezette vagy indokolta volna. Ráadásul ha jól értem ezt kb 2 hónap alatt történt meg a tervezett 12 helyett.
A második részt is elkezdtem, mert az első rész vége ugye az volt, hogy meghalt a csaj. De mintha hiányozna onnan is egy rész. Hogy élte túl? Egyáltalán mi történt az alagútban? Mert azon túl, hogy elvetélt, látszólag semmi nem történt. Sem fizikailag, sem érzelmileg nem volt nyoma.
A második részben megint nem értem hogy mitől változott meg a kapcsolatuk. Miért csalta meg a pasi, ha annyira szerette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!