Petra-chan^^ kérdése:
Valahol meg tudom még találni az Anasztázi mese ezen verzióját? Valamiért sehol nem találom!
Figyelt kérdés
sziasztok! tudom, hogy van az Anasztáziának egy ismet verziója,amit meg ios néztem,de szerintem én nem ezt láttam annó, mert én tisztán emlékszem az általam látott verzióból arra a jelenetre amikor még gyerekként rémálma van; az asztal körül van a családjával és mindenkinek töredezik, majd széthullik az arca. Kislányént elég traumatikus élmény volt, amit szeretnék az újranézésével feloldani, de sehol nem találom. esetleg valaki tudja hogyan kereshetnék rá?2021. dec. 14. 23:11
1/2 A kérdező kommentje:
(Elfelejtettem od írni, és annyira nem tudom kezelni ezt az oldalt, hogy tudjam mósosítani a bejegyzésem, de igazából egyszer megtaláltam a youtubon a konkrét jelenetet, de azóta már azt sem találom)
2021. dec. 14. 23:15
2/2 anonim válasza:
Esetleg az Anasztázia mockbuster verziója: The secret of Anastasia (1997)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!