Melyik a "másik" Anasztázia című mese?
Figyelt kérdés
Van egy Anasztázia mese, amit Garry Oldman rendezett, az a híresebb, de van egy másik amiben nincs varázslat, egyszerűbb, realisztikusabb, de úgyanúgy rajzfilm. Neten próbáltam arra rákeresni, de sehogy sem találtam. Rendezőt vagy valami ismertetőjegyet tudna valaki mondani?2016. ápr. 2. 17:39
1/7 anonim válasza:
Szia, esetleg erre gondoltál?
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :/.
2016. ápr. 3. 15:59
3/7 Rukia2 válasza:
Szia^^
Bartek,a csodálatosra gondolsz.? :)
4/7 Rukia2 válasza:
Bartek, a varázslatos-t akartam írnixD
Gomen:3 véletlen volt:D
5/7 A kérdező kommentje:
Nem arra, sajnos.
2016. jún. 23. 15:35
6/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem pontosan tudom, hogy melyik mesére gondolsz, kiskoromban en is sokat néztem még vhs kazettan, szerintem ez az, de egyszerűen nem vagyok benne 100%ig biztos, hiszen alig emlékszem már, de a boritoja mintha hasonlo lett volna :D. [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Ez az! Te jó ég, de jó, hogy valaki más is emlékszik rá, rajtam kívül :D.
2018. jan. 4. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!