Egy szomorú jelenetet mindig a zene tesz azzá?
Figyelt kérdés
Kell nyilván jó színészi játék is, de a zenétől lesz olyan, amilyen?2023. aug. 4. 12:15
1/7 A kérdező kommentje:
Ha víg zenét rakok alá, nem lesz szomorú a jelenet.
2023. aug. 4. 12:24
2/7 anonim válasza:
Nem csak a zene. Csomó szomorú jelenet van zene nélkül is.
4/7 anonim válasza:
szerintem igen. valahogy a hanganyag meghatározóbb, hogy mi zajlik a lelkedben. ahogy pl. láthatsz magad körül vidám embereket, de ha közben szomorú vagy, a fejedben szomorú gondolatok, szomorú zenék fognak menni
5/7 anonim válasza:
Nagyon fontos. Igaz, hogy vannak zene nélkül is szomorú jelenetek, de ha mondjuk, ahogy írtad: vidám zene megy, akkor furcsa lesz az egész. Egy jól megválasztott zene fokozhatja a jelenetet.
Viszont nem elengedhetetlen. Pl: ha olvasok, akkor is betalál egy-egy szomorú jelenet, és ott nem szól zene.
Szerintem akkor lesz igazán szomorú a jelenet, ha kötődsz a szereplőkhöz. Például engem a film eleji halálok annyira nem szoktak meghatni. Kivéve, ha egy gyerek hal meg. De később, ha már megismertem a szereplőket, egy szakítás is megríkat.
7/7 anonim válasza:
Sajnos azt a mesét még nem láttam. De hallottam, hogy nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!