A Marvel-moziuniverzum filmjeiben melyek voltak számotokra a legszomorúbb, legszívfacsaróbb jelenetek?
Killmonger halála.
Wanda elpusztítja az Elme követ.
Gamorát feláldozza Thanos.
Végjáték spoiler!
Tony Stark és Fekete özvegy halála.
Peter Q. nem búcsúzik el az anyjától
Pietro halála
Loki halála a Végjátékban
Wanda megöli Víziót
Peter Q. megpróbálja megölni Gamorát
Peter P. halála
Amikor Scott Cassie nevét keresi a sírköveken
Natasha halála
Tony halála
Tony temetése
Érzelmes vagyok, na.
18/L
Amikor Thor újra találkozott az édesanyjával. Majd az a pillanat amikor a pöröly újra megkapta-"Még mindig méltó vagyok rá"
Sólyomszem családjának elvesztése.libabőr...
Na és ott van Tony...
ezek ezeken a pillanatokon mit tagadjam meghatódtam :D
-Amikor elporladtak a végtelen háborúban a szereplők akkor a film után percekig néztem magam elé bámulva és hát megkönnyeztem
- Tony halálakor is elált a lélegzetem, amikor pepper ráhajtotta a fejét tony melkasára, és akkor sirtam el magam.
- Tony temetése, az olyan szomorú volt :(
- Én a végjátékot nem a moziban láttam hanem otthon, hónapokkal késsőbb, ezért már halottam szpoilereket a filmel kapcsolatban és rémlett valami olyan hogy fekete özvegy meghal , de nem tudtam biztosra. Szóval nekem ő a kedvenc karakterem (S.J.a kedvenc színésznőm) szóval tudtam hogy ha meghal az számomra kellőképp szomorú lesz. Ezért valamilyen felindulásból rákezerestem arra hogy meghal-e. Amikor elértünk a filmben a Volmirra akkor, bár tudtam hogy itt fog meghalni, valahol mélyen imátkoztam hogy ne haljon meg. Amikor már megérkeztek , én már akkor sírtam , és amikor leugrott... :( :(
Én ezután szerintem kb 2(!) hétig tök szomorú voltam. Jó azért ez eleg fanatikus de na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!