Ki az a színész/színésznő, akit a Marvel filmek hatására kedveltél meg?
Csak 2 színészt ismertem névszerint az MCu filmek elött.
Evangeline Lilly, Paul Rudd.
Szóval akiket kedvelek most a szereplőgárdából azokat kb ezekből a filmekből ismertem meg.
18f
Scarlett Johansson - Én őt a Marvel filmekből ismertem meg, de csak is kizárólag a Fekete őzvegy karaktere jön be. Láttam már más filmjeit de azokba nem igazán tetszik az alakítása, lehet azért mert szokatlan mivel eddig nem ismertem, nem tudom.
Robert Downey Jr. - Lényegében a Vasember filmjében ismertem meg a színészt és kedveltem meg, de őt más filmjeiben is kedveltem például Scherlock Holmes, Terhes társaság ott is elég nagyot alakít ami nekem bejön.
Elizabeth Olsen - Más filmjeiről nem tudok, igaz annyira nem érdekel, de eléggé bejön az a karakter amit játszik meg szerintem passzol is hozzá a kinézete de hogy őszinte legyek más filmben nem nézném meg, nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!