Melyek voltak, a legdühítőbb film jelenetek, amiket valaha is láttátok?
Nekem is ez a film jutott eszembe. Borzasztóan felhúztam magam rajta.
Alapból nincsen semmifajta traumám. Viszont tényleg van néhány filmbéli jelenet ami emlékezetes maradt a NYOMASZTÓ vagy akár ZAKLATOTT hangulat miatt.
Na most az a baj ha odaírom, az adott film mellé, hogy a befejezés, akkor már az tartalmaz egy kis élmény romboló spoiler-t. Akkor az igazi ha nem számítunk rá.
Eden Lake - befejezés
Visszafordíthatatlan (2002) - itt kettő is van: aluljárós és a poroltós jelenet
13 Reasson Why (sorozat) - fűrdőkádas ér felvágós jelenet. Ha jól tudom ezt később ki is vágták a sorozatból.
I Saw The Devil - van több dühítő jelenet is, de nálam az elsőfelében a kórházas jelenet ami igazán megmaradt. (Végül is a jelenet jól záródik, a negatív főszereplő kap egy "kis leckét".)
Alapból nincsen semmifajta traumám. Viszont tényleg van néhány filmbéli jelenet ami emlékezetes maradt a NYOMASZTÓ vagy akár ZAKLATOTT hangulat miatt.
Na most az a baj ha odaírom, az adott film mellé, hogy a befejezés, akkor már az tartalmaz egy kis élmény romboló spoiler-t. Akkor az igazi ha nem számítunk rá.
Eden Lake - befejezés
13 Reasson Why (sorozat) - fűrdőkádas ér felvágós jelenet. Ha jól tudom ezt később ki is vágták a sorozatból.
Eden Lake - befejezés
I Saw The Devil - van több dühítő jelenet is, de nálam az elsőfelében a kórházas jelenet ami igazán megmaradt. (Végül is a jelenet jól záródik, a negatív főszereplő kap egy "kis leckét".)
The Snowtown Murders (2011) - elvileg valós alapja van a filmen, végig jelen van mély sötét hangulat. Az erőszakolós jelenetek nálam mindig gyomorforgató dühöt váltanak ki... itt is kapunk hasonlót, de nem azt a "megszokottat...
Nem dühített fel, de "felejthetetlen":
Rekviem egy álomért
Lazarescu úr halála
Eden Lake - tegnap vettem fel, de nem biztos, hogy meg merem nézni..:(
Halálsoron - a villamosszékes jelenet.
Egy horrorfilm se közelíti meg azt az iszonyatot, nyomasztó érzést amit ennél a jelenetnél éreztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!