1/14 anonim válasza:
Szerdán nézem meg, majd utána leírom.
3/14 anonim válasza:
Az utobbi időszakhoz képest kiemelkedő mivel egy komolyabb film de nem az a film amit többször meg fogsz nézni
4/14 anonim válasza:
Megnéztem. Szerintem nagyszerű film. Egy újabb Christopher Nolan remekmű, briliáns színészi alakításokkal. Végig izgalmas, észrevétlenül röppent el a 180 perces játékidő.
Az mondjuk sokat elárul a filmről, hogy a 260 fős teremben 12 -en voltunk. Úgyhogy mainstream-siker film biztos nem lesz.
5/14 anonim válasza:
@4 Az év egyik legnézettebb filmje, már hogy a viharba ne lenne siker. Mondjuk az örömteli, hogy Nolan 10+ év után végre összerakott egy közepesnél jobb darabot.
6/14 anonim válasza:
"@4 Az év egyik legnézettebb filmje, már hogy a viharba ne lenne siker."
Én a hazai állapotról írtam. Arról, amit én tapasztaltam. A sikert majd nézzük meg 1 év múlva! De mitől is lenne "az év egyik legnézettebb filmje"? Augusztus eleje van, és kb. egy hónapja játsszák.
7/14 anonim válasza:
@6 Az év 11. legnézettebb filmje globálisan és még van legalább 6 oké hete a mozikban.
8/14 anonim válasza:
"Az év 11. legnézettebb filmje globálisan és még van legalább 6 oké hete a mozikban."
De ettől még nem lesz sikerfilm.
De mindegy is, ezen kár vitázni.
Béke veled!
9/14 anonim válasza:
@8 100 milliós gyártási költség mellett hozott eddig 450 millió körül, pesszimista becslések szerint is legalább 50 millió pluszban van a stúdió. A Tenet anyagi bukása után ez elég nagy jackpot Nolannek, de ahogy érzed, ha szerinted egy hollywoodi film esetén nem pénzben mérjük a sikert, akkor legyen úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!