Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb film? Barbie vagy Oppenheimer?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 22:01
1 2 3
 21/25 Sunshinedoll ***** válasza:
46%

Nekem a Barbie tetszett nagyon, az Oppenheimer meg nem érdekel, őszintén.

Valahogy el tudom képzelni, hogy azt hozzák ki belőle, hogy szegény Oppenheimer amúgy mennyire szenvedett, mert leigázott egy halom embert. De azért ő biztos nagyon sajnálja, hogy mit hozott létre... de annyira azért nem, hogy ne küldje meg vele a Japánokat.

Van benne vagy 2-3 női karakter, a Bechdel teszten gondolom egyik sem megy át, jó esetben mondjuk van rajtuk ruha is, bár ki tudja.

Szóval csak a tipik hollywoodi akciófilm, olyan nagyon egyedit nem látok benne, vótmár nyolcmilliószor.

2023. júl. 30. 15:55
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
21 nem talált. Emberileg lett bemutatva. Pozitív és negatív dolgok egyaránt. Se nem istenítik, de nem is akarják ördögnek beállítani. Nem egy akció film. És igenis nagyon egyedi, a vágás, a hangok, a törtenetvezetés mind nagyon remek és különleges
2023. júl. 30. 16:21
 23/25 anonim ***** válasza:
17%
Hát pedig, amit 21-es ír az pont így van. Én tegnap néztem végig a filmet. Megmondom őszintén rosszabbra számítottam, de miután felkészültem, hogy ez főleg politikáról szól így oké volt. Végig tudtam nézni, megszakításokkal. Nem azért, mert nem értettem vagy ne tudtam volna felvenni a fonalat (mint a Tenetnél) hanem, mert iszonyú sűrű és egybe nézve nagyon megterhelő. Ezért aki jót akar magának az ne moziba nézze meg, sok öröme nem lesz. Ez a film nem oda való. Ez sokkal emészthetőbb lett volna egy pár részes sorozatként bemutatva valamelyik streaming oldalon.
2023. júl. 30. 16:36
 24/25 anonim ***** válasza:
31%
én már fél óránként nézem enkort, hogy mikor lesz már fent :DDD
2023. júl. 30. 17:56
 25/25 anonim válasza:
77%
#18 konkretan semennyi fizika nem volt benne, nem is allitottam ezt
2023. júl. 31. 03:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!