Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb film? Barbie vagy Oppenheimer?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 22:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

A kettőt összehasonlítani felesleges és értelmetlen. Teljesen más a téma.

Az egyik egy dokumentumfilm némi érdekességgel és színezettel. A másik pedig egy nagyon komoly társadalomkritika amit csak az ért meg aki látja és aki nem marad el a "fúúúúj, kimondani hogy "barbie" tragééédia egy férfinak".

2023. júl. 25. 18:19
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Egyelőre csak az Oppenheimert láttam - tényleg nem túl izgalmas, háttértudás nélkül nem is érthető, de szerintem nagyon fontos kérdéseket feszeget erkölcsi/politikai/tudományos szinten. És nekem kifejezetten tetszett, hogy nincs éles állásfoglalás se a bomba ellen, sem mellett. Nagyon megfogott a hangulata és jóval a film megtekintése után is gondolkoztat.

Egyébként a Barbie-ról jókat hallottam, szeretném is megnézni (nekem alap ötletében az Oppenheimer közelebb állónak tűnt, ezért ezzel kezdtem), de én sem hiszem, hogy érdemes őket "versenyeztetni".

2023. júl. 25. 20:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 12. jól leírta, hogy miről van szó.

Technikailag csillagos ötös az Oppenheimer, nekem is tetszett a film hangulata, a képek, a zene stb, de megértem, ha valakinek túl sok, igazából tényleg az a 3 óra.

2023. júl. 25. 21:31
 14/25 anonim ***** válasza:
35%

Meg fogom nézni mindkettőt de hülyeség összehasonlítani...

Az Oppenheimer előre tudhatóan egy rétegfilm.

Tehát ha olyas valaki nézi meg akit nem érdekel a téma az tuti le fogja szólni vagy unalmasnak fogja hinni és ha mondjuk pontoz is valahol akkor alaposan torzítani fogja a képet.

A Barbie meg előre tudhatóan egy vígjáték amire az emberek 90%-a vevő.

Beleraktak egy bomba nőt aki ha elkapja a fonalat akkor nagyon jól tud játszani.

Sokkal de sokkal több embernek fog tetszeni a Barbie, ez borítékolható.

(Azért nagyon kíváncsi vagyok majd pár hónap múlva mennyi pontra fog beállni IMDB-n az Oppenheimer.

Legutóbbi brutálisan rétegfilm a Babylon most "csak" 7,2-n áll.

Imádtam azt a filmet... úgy elment az a 3 óra, és még néztem volna még 3 órát!!!! Közben 10/9 ember szidja :) Én vagyok az az 1 aki viszont besza-behu tőle.

Remélem az Oppenheimer is ilyen lesz.)

2023. júl. 26. 20:35
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Hát én mérnökként teljesen más filmre számítottam. Azt hiszem inkább egy mély dokut kell megnézzek a témában, mert ez egy baromság volt.
2023. júl. 27. 07:58
 16/25 anonim válasza:
87%
Barbenheimer
2023. júl. 29. 04:16
 17/25 anonim válasza:
80%
Fizikuskent mondom, hogy elkepeszto volt az Oppenheimer. Akinek annyi jott le belole, hogy a foszereplo csajozik es hahaha csocsok, az inkabb tenyleg nezze a Barbiet
2023. júl. 29. 06:29
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
17-Mert ebben aztán annyi fizika volt, hogy felkészültem belőle egy szakdolgozatra, hagyjál már a hülyeségeiddel.
2023. júl. 29. 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Aki azt mondja, hogy unalmas, semmi értelme az Oppenheimernek, az szinte biztos, hogy az a fajta mozizó, aki beül és kikapcsolja az agyát.

Ez a film NEM az atombombáról szól! Ez egy életrajzi film Oppenheimerről, a címszereplőről szól. És a techinikai dolgok is zsenik. Nolen meg egy kiváló, egyedi rendező, csak kell egy kis ész is, hogy értsd a történéseket

2023. júl. 29. 22:46
 20/25 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen más szellemi képességeket és beállítottságot igényel mindkét film, szerényebben megáldott társainknak, mint pl az amerikaiaknak biztosan a Barbie lesz jobb, mert ezt tudják megugrani. Annak aki szeret gondolkodni, akit érdekel a történelem, a tudomány és a humanitárius kérdések annak az Oppenheimer lesz jobb. Ahhoz képest a Barbie nettó szórakozás, nagyon modern, némi klisés feminizmussal meg egyéb woke nagy igazság maszlaggal felütve.

Ha moziban csak egyet választhatnék, akkor az az Oppenheimer lenne, óriási élmény IMAX-ben, a Barbie otthon a TV-ben is jól mutat.

2023. júl. 30. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!