Száradó festék (Paint drying, 2016)
10 óra és 7 perc, és arról szól az egész, hogy megszárad a fehérre mázolt fal. Nagyjából kib.szásból / tiltakozásul született, készítője (Charlie Shackleton) csak azért csinálta, hogy beadhassa minősítésre (és így akik minősítik, kénytelenek legyenek végigülni 10 órányi semmit).
#1 Akkor a Family Guy egyik részében erre utal Peter, amikor azt mondja, hogy inkább nézne száradó festéket. :)
Nekem a legutóbbi rémunalmas film amit láttam, az A sziget szellemei volt.
Nekem a Démonok Között 3 volt a legunalmasabb film.
Kár, mert imádom a filmet, különösen Ed és Loreen alakítását. De a Démonok Között 3 ritka unalmas volt. Nagy csalódás, mert az első két része a filmnek brutálisan jó lett. Majdnem olyan jók, mint a The Amityville Horror bármelyik része. Bár a Démonok Között 2. részét az inspirálta.
Nekem a Sátántangó volt
Amúgy #1, ment a zöld, mert ennél unalmasabbat kitalálni sem lehetne, de kérdés, hogy lehet-e egyáltalán filmként hivatkozni rá?! :) Mitől lesz film egy film?! Mert az én szememben ez nem az. Persze poénnak/tiltakozásnak tök jó.
Andy Warhol - Sleep
" „I like boring things…”, vagyis „Szeretem az unalmas dolgokat…” – e mondat számos formában (képkeretben, kávésbögrén, díszpárnán, jegyzetfüzet borítóján stb.) jár-kel a világban. Bizonyára seperc alatt kitalálnátok, kitől származik, de azért elárulom: Andy Warholtól. Akinek zseniális művészetére egyébként sok mindent lehet mondani, ám azt nem, hogy unalmas… De várjunk csak: 5 órán, 20 percen és 26 másodpercen keresztül nézni egy alvó férfit sem unalmas? A kérdést válaszoljátok meg ti! Vagy inkább mondjátok meg, hány percig bírjátok ásítás nélkül nézni az Alvás (Sleep, 1964) című filmet. "
#9 "A kérdést válaszoljátok meg ti!"
Én örömmel megválaszolom: de, unalmas. És senkit nem érdekel. És tovább megyek: Andy Warhol sz@r. Nem tudom, hogy ki és milyen kokaingőzös pillanatában kiáltotta ki őt művésznek, de a "munkássága" egy kib@szott nagy szemfényvesztés. Egy mondanivaló nélküli semmi. Egy tehetségtelen ember bohóckodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!