A Joker mitől volt ennyire sikeres film?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre Jokerrel az emberek azonosulni tudnak . Ettől volt olyan sikeres ?2023. júl. 10. 22:49
1/4 anonim válasza:
Általában minden főhőst olyan karakternek írnak meg, hogy a néző azonosulni tudjon a vonásaival, tetteivel és az életével.
2/4 anonim válasza:
1) Jó film
2) Joker népszerű karakter (senkit nem érdekelt volna, ha Gipsz Jakab a főszereplő)
3) Reagál korunk egyik jellegzetes társadalmi problémájára
4) Vannak benne húzónevek
3/4 anonim válasza:
Mert végre saját filmet kapott a legfelkapottabb képregényes főgonosz.
4/4 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszett az a film, eleve a színészt nem kedvelem. A második részt nem is fogom megnézni. A Napoleont láttam a mozikban, számomra az egész csalódás volt. Nem szeretnék újra ugyanebbe a zsákutcába kerülni.
amúgy azonosulni tudtak az emberek a karakterrel, mert valós problémákat mutatott be. Korrupt politikus, lecsúszott embereket, önző állat embereket és egy szerencsétlent akit a társadalom bántott. így jönnek létre a legelvetemültebb bűnözők.
Egyébként a marvel és egyéb ilyen szuperhősös marhaságokat sosem szerettem. Kár hogy erre van igény manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!