Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » From (kiút) 2. évad milyen...

From (kiút) 2. évad milyen teóriátok van? Milyen lehet a folytatás?

Figyelt kérdés
Szerintetek Tabitha képes lesz üzenni a városban maradt családjának?

2023. jún. 27. 22:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
18. Én is figyeltem. Mintha szőke vállig érő haja lenne..
aug. 20. 17:23
 22/42 A kérdező kommentje:
Most hogy ki jött az első kettő rész a harmadik évadból, milyen teóriátok van?
szept. 30. 19:21
 23/42 anonim ***** válasza:
29%

Nekem az, hogy Tabitha meghalt a második évad végén és a hullája a világítótoronynál van, ezért nem jutottak oda Jimék, mert akkor megtalálnák és lelőnék a csavart.

A hely csapdába ejti a haláluk után is az embereket, csak egy másik síkon.

A puzzle, amit Ethan rak az első részben ugyanaz a hely, ahol Tabitha felébredt. Szerintem az a városka is része a "fromville-nek", csak ott már a holtak vannak.

Bár ebben lehet tévedek. Az előzetesben szerepel egy mentő, ami még nincs a városban, tehát hamarosan megint elnyel valaki(ket) a hely. Sokan írják, hogy megint Tabitháékat, de szerintem nem. Szerintem a fehér ruhás fiú kinyírta, ezért mondta neki, hogy sajnálja, de ez az egyetlen út. Ha csak simán kiküldené, akkor nem mondaná, hogy sajnálja. Azt a filmekben és sorozatokban gyilkolás előtt szokták mondani.

Na mindegy, hamarosan kiderül.

szept. 30. 19:34
 24/42 anonim ***** válasza:
60%
23: Ez a teória 100%-osan kizárható. Hiszen Tabitha felhívta az anyját. Az a jelenet szerintem direkt erre szolgált, hogy eloszlassa a kételyeinket. Plusz a találkozása Victor apjával.
szept. 30. 20:03
 25/42 anonim ***** válasza:
71%

24. Én nem zárom ki. Jimet is felhívta telefonon a halott fia, illetve még valaki az első évadban. A telefonbeszélgetés nem sokat jelent, de még az sem, ha látnánk Tabitha anyját. Az első részben Boyd azt mondja a papnak, hogy látta a halott feleségét, de az nem a felesége volt, hanem valami, ami annak tettette magát.

Tehát tudnak valós embereket imitálni. Tudják Tabitha anyját is imitálni, ahogy imitálják Boyd feleségét vagy Thomast vagy a papot. A pap még mondta is, hogy nem mondhatja meg, hogy mi ő valójában.

Nem beszélve arról, hogy a kabócákat hallani a városban, ahol Tabitha van. Amik a korábbi évadban valóra váltották az álmokat.

Boyd felesége a halála előtt azt hitte, hogy ha megölik magukat, akkor felébrednek és szabadok lesznek. Azaz a hely pont azzal ejti csapdába őket, hogy azt hiszik felébredtek és kijutottak, mert az egész csak egy rémálom volt.

A különbség az, hogy Tabitha tudja a hely valós, mert nem tudja, hogy meghalt.

Victor apja is lehet halott vagy egy imitáció, amit Victor anyjának a fejéből szedtek. Pont mint Thomas, aki habár kisbabaként halt meg, a telefonos beszélgetésben mégis már kisfiú. Victor apja is így megjelenhet bármilyen formában és korban Tabithának. És Tabitha volt az, aki beszélt Thomasról azon a helyen a másik papnak, majd a következő részben Jim telefont kap tőle.

szept. 30. 21:05
 26/42 anonim ***** válasza:
Mindesetre szerintem a 4. vagy 5. részben kiderül (There and back again, The light of day) mi ez vagy hova vezet, mert a hivatalos szinopszisok akkor említik csak Tabithát.
szept. 30. 21:22
 27/42 anonim ***** válasza:
25: Ez így túl kiszámítható csavar lenne.
szept. 30. 21:33
 28/42 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami eszembe jutott, ha már említetted Tabitha anyját. Ugye a gyerekei nagyanyja és a rész végén pont a nagymama szörny jelenik meg a gyerekei ajtajában (aki már az első évadban is eljátszotta annak a kislánynak is, hogy a nagyanyja). Szerintem ez sem véletlen.

Szerintem egy ponton túl nem kell csavargatni a történetet. Egy jobb krimiben is ki lehet találni ki a gyilkos és nem ront az élményen.

De mindegy. Nekem nem hiszem, hogy tetszene ez a drogos kiválasztott megmentő sztori, ha valós, mert valamiért sokkal taszítóbb számomra. Szóval én ezért bízok benne, hogy ez csak egy kamu Tabithának és a város része fromville-nek. Plusz valahol lenniük kell azoknak is, akik egy másik oldalról kommunikálnak velük, mint a zenegép ki- és bekapcsolása, a hívások, a jelenések, látomások és Elgin álmai. Ha Tabitha ezen a helyen lenne, akkor ezt a szálat meg lehetne magyarázni könnyebben.

Ha csak szimplán megint visszakerül a külvilágból sztori olyan lostos és értelmetlen, mert az egésznek nem sok értelme volt és megint nem vezetett sehova egy kirándulás a városon kívülre (ezt már sok karakterrel eljátszották). Meg ptsd-ím van a "we have to go back" lost 4-5-6 évados sztorivonaltól. Remélem ebben a sorozatban nem ez lesz. :(

A másik meg, hogy az írók már eléggé nyíltan a redditről és a youtuberól vadászgatják az ötleteket a félrement második évad után.

1. tegyék újra félelmetessé a szörnyeket: pipa

2. csaljanak csapdába egyet a talizmánnal: pipa

Ezeket mind a rajongók kérték a második évad idején.

Most nem tudom mik a legnépszerűbb teóriák és vágyálmok, de valószínű azok fognak valóra válni későbbi évadokban.

szept. 30. 21:59
 29/42 anonim ***** válasza:
Mikor lesz kint a teljes evad?
okt. 1. 06:39
 30/42 anonim ***** válasza:
60%
28: Nem hiszem, hogy sokaknak lenne az a vágyálma, hogy Tabitha kijutása csak kamu legyen. Sőt, szerintem jónéhányan ott befejeznék a sorozat nézését. Az, hogy kijutott, egy jelentős előrehaladás a sztoriban. Nem tartom valószínűnek, hogy majd semmissé teszik, és hátralépnek.
okt. 1. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!