A 2019-es "Joker"-ből érdemes 2024-re folytatást készíteni (Lady Gaga-val)?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 19:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
2/8 anonim válasza:
Már az első részt se volt érdemes megcsinálni.
4/8 anonim válasza:
Szubjektív véleményt mondott az #1-2, nem kellene lepontozni.
Amúgy véleményem szerint ha ki tudnak valami jót hozni belőle, akkor érdemes.
5/8 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem. Sztem igen. Marvel az nem embernek való.
6/8 anonim válasza:
Mivel nagyon szerettem így kicsit tartok a folytatástól, először én is azt gondoltam, hogy kár ennek folytatás, de igazából, ha hozza azt, amit az első akkor úgyis örülni fogok neki. Kifejezetten várom a filmet, csak tartok tőle.
7/8 anonim válasza:
Lady Gagának jól fog állni Harley szerepe, higgyétek el. Csak mivel ő nem színésznő, nem tanulta a szakmát. Emiatt attól félek, hogy vagy el fog menni túljátszott, ripacs irányba, vagy pedig súlytalan lesz a karaktere. Szerencsére Phoenix jó színész, úgyhogy Gagának nincs akkora felelőssége.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az első sem volt akkora nagy durranás. Nyilván mozikban a leggyengébb film is élvezhető, de laptopon vagy tvben nem akkora élmény.
Érdemes, mert van rá igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!