Ha a Black Mirror első évadát egy merő dögunalomnak tartom érdemes továbbnézni?
Figyelt kérdés
Egy szuper izgalmas valamire számítottam a hájp miatt és le vagyok döbbenve, hogy mennyire egy unalmas, vontatott valami.2023. jún. 17. 06:48
11/21 anonim válasza:
Nyugodtan nézz mást hogyha unod. Ha már most unod később se lesz jobb. Amúgy igen, nem rossz de tényleg elég unalmas tud lenni.
12/21 A kérdező kommentje:
Erőt adtatok. Még egy évadnak nekimegyek. Már megnéztem az első részét a droid férjest. Bűn unalom! :D
2023. jún. 17. 19:44
13/21 anonim válasza:
A kutyàs részt nézd meg. Az a neked való
14/21 A kérdező kommentje:
Nos rengeteg sorozatot lenyomtam már mióta le lehet őket töltögetni és soha de soha egyet nem kaszáltam el. Mindig mindet végignéztem még akkor is ha nem volt hű de nagyon jó, kitartottam, megnéztem. Ez a túlhájpolt, unalmas, sablonos, erkölcsi tanulság közhelygyár katasztrófa az első.
2023. jún. 18. 20:36
15/21 anonim válasza:
negyedik évad első részét tudom ajánlani, ha akciót szeretnél :) abban van rengeteg...
16/21 anonim válasza:
14
Hát ha mindenképpen ilyen jellegű sorozatot akarsz nézni és ez nem tetszik;akkor ott van az Alkonyzóna vagy a Végtelen határok.
17/21 anonim válasza:
Igen, a robotkutyás, a robotméhecskés és a "Star-trekkes" rész az akció/scifi rajongóknak valószínűleg jobban bejön, az lovestory-fanok meg a San Juniperóval és a DJ-akasztóssal kezdjék :)
18/21 A kérdező kommentje:
Nem az akció hiányzik, lehet tökéletesen érdekfeszítő egy sztori teljesen akciótól mentesen is. Agatha Christie-t már gyerekésszel faltam, hol van abban akció?
2023. jún. 19. 17:37
19/21 anonim válasza:
Lehet a 110IQ is kevés akkor 😀
20/21 anonim válasza:
én nagyon mélyenszántva ültem neki, az első évad legelső része adta is, de a továbbiakban azt figyeltem meg hogy van olyan rész ami egyszerűen nem bír lekötni, és volt néhány az évadok alatt ami nagyon átjött. legújabbról ismerősöm a 3. rész után áradozott, hát megnéztem és elég középszerű volt, míg utána az első ötletileg jobban tetszett. a többi részt nagyon lehúzták hogy átment már horrorba, gondolkodom hogy megnézzem-e mert alapvetően nem vagyok sorozatos típus, pont azért kötöttem ki a black mirorrornál is hogy különállóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!