Ha a Black Mirror első évadát egy merő dögunalomnak tartom érdemes továbbnézni?
Figyelt kérdés
Egy szuper izgalmas valamire számítottam a hájp miatt és le vagyok döbbenve, hogy mennyire egy unalmas, vontatott valami.2023. jún. 17. 06:48
1/21 anonim válasza:
Hàt ha egy izgalmas űrharcra szàmìtottàl az első 5 percben minden résznél akkor ja nem érdemes tovább nézned.. Ez tudod ilyen elgondolkodtató sorozat.
2/21 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. 40 IQ alatt nem érdemes nézni.
3/21 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg éppen csak 40IQ alatt lehet elájulni valamitől ami hatásvadász, unalmas, vontatott módon tálal teljesen sablon, unalomig ismételt és köztudott morális tanulságokat. ;)
2023. jún. 17. 08:54
4/21 anonim válasza:
Megnéztem.Szerintem jó...Ez nem egy akciósorozat.Ha arra számítottál,akkor persze,hogy unalmas neked.
5/21 anonim válasza:
Ajánlották nekem is hogy ezt a sorozatot ne az első évad legelső részével kezdjem, mert úgy csalódás lesz. Nekem se a kedvencem... Viszont szerintem egyre jobb lesz, ahogy mész felfelé az évadokban, bár a 4. Évad nem volt túl emlékezetes számomra, az 5.-ben meg az összes tetszett. Szóval eléggé változó, hogy milyen egy rész hangulata.
7/21 harebell válasza:
Nem csak az akció hiánya miatt tarthat valaki unalmasnak egy sorozatot vagy filmet... én pont azt szeretem, ahol nem az akción van a hangsúly, az okosan és lassan felépített scifiket meg kifejezetten szeretem. A Black Mirror eleinte nekem is csalódás volt, hatásvadásznak és közhelyesnek éreztem. De későbbi évadokban több rész is volt, ami jobban tetszett, úgyhogy adhatsz még egy esélyt neki, kérdező.
8/21 anonim válasza:
Vannak jobb részei de nekem is elég unalmas volt.
9/21 anonim válasza:
Ez nekem is kérdéses.
Bele néztem az 1. Évad első részbe és rohadt unalmas, nem történik semmi csak beszélgetnek emberek a semmiről. 30 percnél kiléptem, mert nem volt időm megnézni.
So, melyik évaddal kezdjük ami JÓ? A black mirrort. És melyik résztől.
A lényegre nem válaszoltatok.
10/21 anonim válasza:
Ez egy anotlógia sorozat. Mindegyik epizód egy külön story. Azt szokták mondani hogy kezd bármelyikkel csak az első évadelső epizódjával ne. Próbáld meg a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!