Bálint6969 kérdése:
Melyik film lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta keresek egy fimet amiből pár részletet láttam gyerekkoromban a 2000-e ések elején, bár a film maga szerintem a 80-as 90-es években készült. Valamikor az elejér egy terhes ázsiai nőt mutatnak amint egy bambusz erdőben menekül aztán megszüli a gyerekét ami burokban születik és egyből felnőtt férfivá válltozik aki kopasz és egy nagy pók alakú forma van a fejbőre alatt, mint kiderül egy démon akit a lány szamuráj apja idézett meg hogy segítsen megvédeni a faluját (úgy hogy írásjeleket ír a vérével a kardjára, de később amikor le akarja mosni a jelek a kardon maradnak a démon nem akar távozni) a film maga a jelenkorban játszódik (80-as 90-es évek) és látjuk benne a démont már nagyon öreg emberként aki mint kiderül úgy reinkarnálódik hogy álmában megtermékenyít egy lányt. Amikor ez történik a közelben lévő folyadékokban (a szex jelenetnél az éjjeli szekrényen lévő bögre kávéban) örvény jelenik meg. Kb ennyire emlékszem, és bár elég jellegzetes részletek mégse találom évek óta. Ha bárkinek bármi ismerős kérem szóljon, bármilyen tippre kíváncsi vagyok.2023. jún. 11. 22:15
1/2 anonim válasza:
Szamurájok (Samouraïs, 2002).
2/2 A kérdező kommentje:
Igeen ez az, nagyon köszi, el se tudod képzelni milyen régóta keresem!
2023. jún. 18. 00:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!